REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Ne žodžiais, o darbais mes Tėvynę mylim“. Puikus šio posakio įrodymas – Utenos „Juventus“ krepšininkas Arvydas Šikšnius, kuris vasario 16-osios proga ant krūtinės išsitatuiravo Lietuvos herbą.

REKLAMA
REKLAMA

„Gyvenu čia, niekur nenoriu išvažiuoti. Man čia, Lietuvoje labai gerai“, – BEKO-LKL TV teigė A.Šikšnius.

REKLAMA

Laidoje krepšininkas teigė, jog būdamas jaunas buvo prieš tatuiruočių darymą, tačiau pirmoji pažintis buvo netikėta bei impulsivi ir pasak jo, rašalas „užkabino“.

„Pirmą tatuiruotę pasidariau gyvendamas Jungtinėse Amerikos Valstijose, kai po treniruotės vienas komandos draugas paklausė ar kas nors kartu nori važiuoti pasidaryti tatuiruotę. Sutikau. Padėjo puodelį, apibrėžė ir nupiešė krepšinio kamuolį ir karūną (juokiasi – red. past.). Namų sąlygomis, vaikams lakstant aplinkui“, – pirmąją pažintį su tatuiruotėmis prisiminė „Juventus“ krepšininkas.

REKLAMA
REKLAMA

Reportaže Arvydas Šikšnius pasakos ir apie kitus jo kūną puošiančius piešinius bei aplinkinių ir mamos požiūrį į tatuiruotes.

Žavioji laidos vedėja Sigita kartu su Kęstučiu Pilipausku pakvies panagrintėti krepšinio taisyklių subtilybes. Šį kartą Lietuvos krepšinio federacijos teisėjų asociacijos prezidentas pasakos apie neteisingą kamuolio lietimą metimo metu ginantis arba puolant.

„Kai kamuolys yra virš lanko ir turi galimybę įkristi į krepšį, tiek besiginantis, tiek ir puolantis žaidėjas neturi teisės liesti lanko, tinklelio ar lentos. Jeigu žaidėjas liečia vieną iš minėtų elementų ir teisėjo nuomone tai sutrukdo kamuoliui įkristi į krepšį, turi būti fiksuojamas taisyklių pažeidimas“, – teigė K.Pilipauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Laidos pabaigoje naujas konkursas krepšinio sirgaliams ir gražiausių sausio mėnesio epizodų dešimtukas. Trečioje jo vietoje Mindaugas Lukauskis ir jo efektingas blokas Ovidijui Varanauskui. Antroje vietoje „Žalgirio“ lyderio Jameso Andersono dėjimas į „Lietuvos ryto“ krepšį. Gražiausiu sausio mėnesio epizodu išrinktas „Nevėžio“ legionieriaus Rodericko Camphoro drąsus reidas link krepšio ir efektingas dėjimas per Gediminą Oreliką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų