REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Lengviems pokalbiams, draugiškiems susitikimams diena gal ir nebloga, tačiau smagiai maldami liežuviu galite prišnekėti nederamų dalykų. Venkite svaigalų, abejotinos kokybės maisto, jei nenorite blogai jaustis.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Nuo pat ryto svajosite apie komfortą, šeimyninę laimę, ir viskas bus gerai, jei tų svajonių niekas nesudrums niurzgėjimu bei priekaištais. Tiesiog elkitės su kitais taip, kaip norite kad su jumis elgtųsi. Nebūkite pernelyg patiklūs.

REKLAMA

Dvyniai Tai gali būti įvairių pagundų kupina diena. Galite sutikti seną gerbėją, kuris mėgins atgaivinti buvusią aistrą. Nepasiduokite vilionėms, jei nesate tikri dėl savo jausmų ir troškimų. Apdairiai elkitės su santaupomis, neprisidarykite skolų.

Vėžys Regis, šiandien sulauksite komplimentų dėl savito stiliaus ar išvaizdos. Tačiau gali būti, kad nedžiugins sveikata. Stenkitės atsikratyti nesveikų įpročių, imkitės profilaktinių priemonių organizmui sustiprinti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Nors bendras dienos fonas ne itin malonus, tačiau jums seksis žavėti aplinkinius, tarpininkauti ir šlifuoti aštrius kampus diskusijose, ginčuose. Kažkam galite padaryti stiprų įspūdį.

Mergelė Aplinkiniai neturės laiko gilintis į jūsų problemas ir galbūt reikalaus iš jūsų kažko, ko jūs nepasirengę duoti. Jei skolinsitės, turėkite omenyje, kad skolas reikės grąžinti ir tai jau bus nebe svetimi, o jūsų uždirbti pinigai.

Svarstyklės Gali kilti pagunda leistis į kažkokią avantiūrą. Būkite apdairesni, nes ji gali atnešti nemažai vidinės painiavos, nerimo, o gal ir realių nuostolių. Nepiktnaudžiaukite svaigalais, neįprastu maistu - gresia apsinuodijimai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Prieštaringa diena. Viena vertus, puikiai darbuositės ir turėsite iš to naudos, bet, antra vertus, galite neapskaičiuoti, kokias pasekmes atneš tas jūsų naudos bei įtakos siekimas. Saugokitės nesąžiningų žmonių.

Šaulys Šiandien jus labai domins visuomeniniai judėjimai, bendraminčių susiėjimai, masiniai renginiai. Tačiau gali išryškėti jūsų nesutarimai su kai kuriais draugais. Turbūt kai kuo nesinorės dalintis, nors ir suvokiate, kad reikėtų.

Ožiaragis Iliuzijomis paremti dalykai atrodys labai patrauklūs, tačiau netrukus gali subyrėti. Naujas ambicijas reikėtų rimtai pasverti, nes galite nuvingiuoti į klystelį bei suklaidinti kitus.

REKLAMA

Vandenis Nuo pat ryto spinduliuosite seksualinį magnetizmą ir žavėsite aplinkinius. Gali kilti noras tuo pasinaudoti savanaudiškais tikslais. Nesugadinkite savo sėkmės ir reputacijos kvailu poelgiu.

Žuvys Tai gali būti pagundų diena. Vargu ar atsispirsite norui pasinaudoti tarnybine padėtimi, lengvai pasipelnyti ar pasiimti sau tai, kad atvirai padėta, nesunkiai prieinama. Dėl šiandieninio lengvabūdiškumo rytoj galite gailėtis.  

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų