REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Tiesioginiame TV3 eteryje prasidėjo didžiulės drąsos reikalaujantis projektas „Šuolis“. Šiandien šuolininkai į baseiną šoks poromis.

Tiesioginiame TV3 eteryje prasidėjo didžiulės drąsos reikalaujantis projektas „Šuolis“. Šiandien šuolininkai į baseiną šoks poromis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pirmasis drąsuolis šiandien – Remigijus Morkevičius. Jis į porą pasikvietė pasaulio fitneso čempionę Kristiną Narbutaitytę. Porelė suvaidino netikėtą šou. Nuo lieptelio gražuolę sportininkę nuversti norėjusius vyrukus drąsiai nugynė Remigijus Morkevičius. Paklaustas, kodėl šuoliui nepasikvietė draugės, imtynininkas atšovė: „Mano mergina dabar laukiasi, tai nemanau, kad jai gerai čia su pilvu būtų šokinėt.“

REKLAMA

Sportininkų pasiruošimą projektui galite išvysti ČIA.

Fėjos kostiumėliu paipuošusi į baseiną antra šokti nusprendė neseniai skandalingoje fotosesijoje kuno formas pademonstravusi Daina Bilevičiūtė. Dainininkė į porą pasikvietė šou meną Gytį Balčiūną. 

Projekto vedlys Mindaugas Stasiulis puikiai sutariančią porelę net mėgino sutuokti. Tačiau įpusėjus vedybų ceremonijai dalyviai suabejojo ir vestuves teko nutraukti. Deja, šįkart nuo 5 m. nusprendusią šokti atlikėją komisija įvertino ne itin palankiai. 

REKLAMA
REKLAMA

Komikas Artūras Orlauskas šokti drauge nusprendė su sūnumi Martynu. Šmaikščiais piešinėliais išpuoštais marškinėliais pasipuošę jiedu šoko nuo 3 metrų aukštyje esančio lieptelio. Komisiją nudžiugino komiko pasirinkimas į projektą pasikviesti šeimos narį. 

Šokėjas Andrius Gaižauskas šokti nusprendė drauge su Deividu Meškausku. Karštą šou prieš šuolį surengę vyrai netruko sulaukti projekto vedėjos Indrės Kavaliauskaitės klausimų: Kuris iš jūsų gražesnis? Kuri gražesnė: ar Jolanta Leonavičiūtė ar Ineta Stasiulytė? Vyrukai nuo klausimo išsisuko ir pasiūlė į šį klausimą atsakyti žiūrovams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Iškilių formų „Naujųjų Pupyčių“ narė Vita Jakutienė įspūdingą šuolį pademonstravo su pasaulio kikbokso čempionu Sergėjumi Maslobojavu.

„Man patinka būti šalia stiprių, raumeningų žmonių“, – džiūgavo Vita.

Aktorius Andrius Žiurauskas šuoliui taip pat ruošės su sūnumi Ažuolu. Vyras sūnų šuoliui įkalbinėjo ir pica ir pinigais. Tačiau vaikas išdėstė savo sąlygas: „Gal galėsiu GTA žaisti ir ilgiau su draugais pabūti? O kaip dėl „iPhone “?“ – tėvą kamantinėjo 12-metis.

Prieš pat šuolį aktorius apsiašarojo: „Šiandien mano sūnus tapo dėde, o aš tapau seneliu. Mano dukra šiandien pagimdė.“

REKLAMA

64-erių Joana Bartaškienė į pagalbą pasikvietė ilgametį krepšinio trenerį ir masažuotoją Juozą Petkevičių. Du energingi senjorai pasiryžo šokti iš 5 metrų. Puikiai komisijos įvertinta aerobikos trenerė prisipažino, jog projekte šiandien dalyvavo kamuojama gripo. 

Dailioji Elita Citovičiūtė gavo progą nuo lieptelio nušokti su gimnastikos čempionu Luku Blaževičiumi. Poros pasirodymą komisija įvertino teigiamai ir skyrė aukščiausius balus. 

Reperis Sezzy į duetą pasikvietė neseniai 28-ąjį gimtadienį atšventusią Indrę Burlinskaitę. Pora ruošėsi pademonstruoti sinchronišką šuolį nuo dviejų skirtingų aukščių. Sezzy užlipo ant 5 m. aukščio lieptelio, o Indrė – 7,5. Deja, drauge nušokti nepavyko, nes skaičiuodama nuo 1 iki 3, atlikėja skaičių 3 ištarė jau nušokusi nuo lieptelio. 

REKLAMA

Gražuolė Jolanta Leonavičiūtė įspūdingą šuolį pademonstravo su savo pusbroliu Matu Kišonu. Graikų Dievais persirengęs duetas komisiją ir žiūrovus sužavėjo ne tik raumeningais kūnais, bet ir šuoliu, kurį stebint, tikėtina, ne vienas susigriebė už galvos. Komisija pusbrolių pastangas įvertino vienais aukščiausių balų. 

Treniruočių metu rankos traumą patyręs 61-erių Juozas Erlickas į porą pasikvietė savo dukrą Radvilę. Šeimyninis duetas paruošė gana sinchronišką griuvimą iš 5 metrų. 

Džiaugsmingai „Valio“ šaukė dainininkė Daina Bilevičiūtė. Ši laida žiūrovų ir komisijos sprendimu jai buvo paskutinė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų