REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pripažinkite, artėjant Valentino dienai mintyse kyla daug klausimų – kaip šiemet nustebinti mylimąjį ar mylimąją? Kaip spėti, kai per įvairus rūpesčius laiko tam lieka mažai? Arba kaip parodyti dėmesį jei Jus ir antrąją pusę skiria tūkstančiai kilometrų? „Samsung Living Index“ tyrimo metu net 81 proc. apklaustų lietuvių pripažino, jog bent vienas iš jų šeimos narių naudojasi išmaniuoju telefonu, o daugiau nei pusė teigė, kad technologijos vieni kitus suartina. Šia proga rekomenduojame keletą programėlių, kurios palengvins Meilės dienos organizavimo rūpesčius ir leis džiaugtis ypatinga diena.

REKLAMA
REKLAMA

„Sveikinimai, tostai ir SMS“. Valentino dienos rytą, ko gero, kiekvienas norėtų sulaukti bent keleto romantiškų žodžių iš savo antrosios pusės. „Sveikinimai, tostai ir SMS“ – tai lietuviška programėlė, kurią parsisiuntę, galėsite rinktis iš šimtų įvairių sveikinimo tekstų, o skiltyje pavadinimu „Romantiški sveikinimai“ rasite ypatingų žodžių, tinkančių Valentino dienos proga. Jei, pavyzdžiui, visą dieną neturėsite galimybės matyti savo mylimojo ar mylimosios, naudodamiesi programėle, galėsite kas keletą valandų „atakuoti“ jį ar ją originaliomis žinutėmis iki tol, kol galiausiai susitiksite vakare romantiškam laikui dviese.

REKLAMA

„Gifty“. Jeigu, jūsų manymu, tik žodžių savo meilei išreikšti nepakanka, tuomet atsisiųskite programėlę „Gifty“. Turėdami ją savo išmaniajame telefone, nors ir būnant kitame miesto gale, galėsite svarbiam žmogui padovanoti puodelį kavos, šokolado ar pakviesti vakare pasižiūrėti filmą, nusiunčiant du kino teatro bilietus. „Samsung Living Index“ tyrimo duomenimis, kone pusė apklaustų lietuvių mano, kad technologijos ir nuolatinės inovacijos suartina šeimos narius, tad jei vis dar kritiškai žiūrite į mobilųjį telefoną, kaip santykių su artimaisiais palaikymo priemonę, pamąstykite, galbūt daugeliu atveju jis nuo svarbių žmonių neatitolina, bet priešingai - praplečia bendravimo galimybes.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvių sukurta programėlė „Gifty“ veikia taip: išrinkus dovanėlę ir įrašius gavėjo telefono numerį bei palinkėjimą, po kelių sekundžių mylimasis, gavęs SMS su dovanos kodu bei kita reikalinga informacija, jau galės džiaugtis Jūsų staigmena.

„Foodout“. Jei, atėjus šventiniam vakarui, su savo mylimuoju ar mylimąja, nuspręsite vakarienės likti namuose, tačiau nė vienas iš jūsų nerodysite entuziazmo ruošti valgį, galite pasinaudoti specialia programėle „Foodout“, kuri leis išsirinkti vakarienę iš daugiau nei 80–ies skirtingų restoranų Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Tiek maisto pasirinkimui, tiek jo užsakymui pakaks šios vienos programėlės telefone, o likusį laiką galėsite skirti Jums labiau patinkančiai veiklai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Hello vino“. O kaip gi romantiška vakarienė be gero vyno? Nepasiklysti tarp šio gėrimo lentynų parduotuvėje arba asmeninėje jo kolekcijoje gali padėti programėle „Hello vino“. Čia patalpinta daug naudingos informacijos apie vyną iš viso pasaulio. Ieškoti galima pagal regioną, skonį, vynuogės rūšį ar net progą, kuriai jis skirtas. Vienas naudingiausių dalykų Valentino dieną – tai programėlėje esantis vyno ir maisto derinimo gidas. Galėsite sužinoti, kokį vyną išrinkti prie jūros gėrybių, sūrių ar šokoladinio deserto. Juk jei vakarienė šventinė – tegul būna be priekaištų!

REKLAMA

„MobKinas“. Vienas iš tradicinių, bet išties romantiškų būdų praleisti Valentino dieną – ėjimas į kino teatrą. Tam, kad būtų galima greitai išsirinkti, į kokį filmą pakviesti savo antrąją pusę, galima pasinaudoti „MobKinas“ programėle. Joje galėsite rasti Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių ir Panevėžio kino teatrų repertuarus bei konkretaus filmo tvarkaraštį. O norėdami patikrinti, ar filmas vertas jūsų laiko romantiškiausią metuose dieną, galėsite pasižiūrėti jo įvertinimus bei paskaityti recenziją.

REKLAMA

„30 Day Relationship Challenge“. Vasario 14 –oji – pats tinkamiausias metas pasiryžti įžiebti daugiau kibirkščių savo santykiuose su antrąja puse. Pradėkite naudotis „30 Day Relationship Challenge“ programėle ir būsite motyvuojami padaryti kažką romantiško savo mylimajam ar mylimajai trisdešimt dienų iš eilės. Daugelis programėlėje pateikiamų pasiūlymų yra paprasti ir nereikalauja daug išlaidų ar laiko, tačiau, nesuklysime teigdami, kad miela smulkmena kiekvieną dieną santykius gali sustiprinti labiau nei vieną kartą metuose padovanota ištaiginga dovana.

Visas programėles rasite „Google play“ programėlių parduotuvėje.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų