REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienį „Žalgirio“ arenoje Kauno „Žalgirio“ komanda trečią kartą šiame sezone mes iššūkį Madrido „Real“ žvaigždynui. Prieš šią dvikovą „Žalgiris TV“ pakalbino komandos kapitoną Paulių Jankūną ir puolėją Edgarą Ulanovą.

REKLAMA
REKLAMA

Madrido „Real“ krepšininkai Eurolygos reguliariajame sezone mėgavosi puikiais rezultatais ir A grupėje užėmė pirmą vietą. Karališkasis klubas demonstravo įspūdingus pasirodymus puolime: Pablo Laso auklėtiniai dukart atliko po 33 rezultatyvius perdavimus ir taip užfiksavo naują Eurolygos rekordą.

REKLAMA

Ispanijos ekipa Eurolygoje pirmauja pagal renkamus taškus, atliekamus rezultatyvius perdavimus ir blokuotus metimus. „Real“ rezultatyvių perdavimų ir klaidų santykis taip pat yra geriausias visame turnyre.

„Madrido komandos forma „Top 16“ etape yra dar labiau pagerėjusi. Prie ekipos vėl prisijungė su mumis prieš tai nežaidęs Rudy Fernandezas, kuris praėjusią savaitę buvo pripažintas naudingiausiu Eurolygos savaitės žaidėju. Tačiau žaisime namie, komanda prieš komandą, tad kas sužais geriau, tas ir laimės šį mačą“, – kalbėjo E. Ulanovas, kuris šį sezoną Eurolygoje debiutavo būtent rungtynėse su „Real“ klubu.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusią savaitę 200-ąsias rungtynes Eurolygoje sužaidęs P. Jankūnas su „Žalgiris TV“ žiūrovais pasidalijo mintimis apie šį pasiekimą ir aptarė „Real“ lyderių pasirodymus. Be R. Fernandezo, „Žalgirio“ kapitonas išskyrė ir savo tiesioginio oponento Felipe’s Reyeso žaidimą.

Po mėnesio 35-ąjį gimtadienį švęsiantis veteranas išgyvena antrąją jaunystę. „Real“ ekipos simbolis šiais metais demonstruoja tikrai pavydėtinus rodiklius. F. Reyesas yra rezultatyviausias (vidutiniškai po 15,5 tšk.) ir daugiausiai kamuolių (vidutiniškai po 7,7) atkovojantis Madrido komandos žaidėjas „Top 16“ etape.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prieš porą savaičių F. Reyesas šalia savo vardo įsirašė ir istorinį pasiekimą – jis tapo daugiausiai kamuolių Eurolygos istorijoje atkovojusiu krepšininku, iš sosto išvertęs ilgai pirmavusį Mirsadą Turkčaną. Sužaidęs 216 rungtynių „Real“ puolėjas taip pat yra daugiausiai kartų prasižengęs turnyro žaidėjas. Į kartais nešvarų varžovo žaidimą dėmesį atkreipė ir P. Jankūnas.

Šį sezoną „Žalgiris“ ir „Real“ susitiko dukart. Deja, abu kartus pergales iškovojo Ispanijos ekipa. Tiesa, Kaune karališkasis klubas žalgiriečius palaužė tik pačioje susitikimo pabaigoje, tad „Žalgirio“ arenoje ir vėl galima tikėtis įnirtingos kovos.

„Žalgirio“ ir „Real“ rungtynės ketvirtadienį „Žalgirio“ arenoje prasidės 20.00 val. Dar daugiau pokalbių „Žalgiris TV“ žiūrovų laukia rungtynių dieną, kai 11.35 val. prasidės tiesioginė transliacija iš studijos, kurioje lankysis po du „Žalgirio“ ir „Real“ krepšininkus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų