REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Canon“ pranešė pagaminusi naują fotoaparatą EOS M3, didelių galimybių kompaktinę sisteminę fotokamerą. Pasak bendrovės atstovų, EOS M3 veikia pirmasis „Canon“ 24,2 megapikselio APS-C CMOS jutiklis ir kompanijos pažangiausias vaizdo procesorius DIGIC 6. Skelbiama, kad ši sistema užtikrina aukščiausią nuotraukų ir „Full HD“ raiškos vaizdo įrašų kokybę. Fotoaparate įdiegta naujoji technologija „Hybrid CMOS AF III“ ir 49 taškų AF sistema, todėl automatinio fokusavimo funkcija veikia ypač sparčiai.

REKLAMA
REKLAMA

Skelbiama, kad dėl fotoaparate EOS M3 įtaisyto 24,2 MP jutiklio kiekviena nuotrauka bus aiški, sodrių spalvų ir ypač detali. Blėstant šviesai ir leidžiantis sutemoms praverčia fotoaparato jutiklis, kurio ISO diapazonas yra nuo 100 iki 12 800. Net esant prasčiausiam apšviestumui gaunamos ryškios, tikroviškos ir beveik neturinčios vaizdo triukšmo nuotraukos. Dėl fotoaparate EOS M3 įdiegtos 49 taškų AF sistemos ir inovacinės technologijos „Hybrid CMOS AF III“ jis fokusuoja žaibiškai, 6,1 karto sparčiau už pirmąjį modelį EOS M.

REKLAMA

Gamintojų teigimu, fotoaparato EOS M3 korpusas yra ergonomiškos konstrukcijos, todėl jį ypač patogu laikyti. Lengvai pasiekiamais valdikliais, įskaitant ekspozicijos kompensavimo rankenėlę, pagrindinę valdymo rankenėlę ir programuojamuosius mygtukus, galima paprastai keisti fotografavimo nustatymus.

Fotoaparatas turi didelį 7,5 cm (3,0 col.) įstrižainės jutiklinį skystųjų kristalų ekraną, kurį galima pakreipti 180 laipsnių kampu į viršų ir 45 laipsnių kampu žemyn. Ekranas valdomas intuityvia „Canon“ parinkčių sistema, veikiančia EOS skaitmeniniuose veidrodiniuose fotoaparatuose.

REKLAMA
REKLAMA

Aparatas pritaikytas EF-M objektyvams, įskaitant plokščiuosius ir reguliuojamo židinio modelius.

Naudojant režimą „Creative Assist“, fotoaparatą EOS M3 galima valdyti naudojant jutikliniame ekrane rodomą sąsają. Fotografuojant galima matyti, kaip atrodys nuotrauka pritaikius vieną ar kitą efektą.

Su EOS M3 filmuojama „Full HD“ raiška; galima rinktis iš 24p, 25p ir 30p kadravimo greičių bei filmuoti MP4 formatu. Dėl „Hybrid CMOS AF III“ technologijos ir jos nepertraukiamo automatinio fokusavimo funkcijos vaizdo įrašai bus tinkamai sufokusuoti. Funkcija „Touch AF“ suteikia galimybę pasirinkti AF taškus skystųjų kristalų ekrane net objektams judant ir sukurti profesionaliems vaizdo įrašams prilygstančius kintamos fokusuotės efektus. Įrašo nustatymams valdyti rankiniu būdu pritaikytas „Manual Movie“ režimas. Laisvė valdyti fotoaparatą ir dalintis vaizdais

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

EOS M3 fotoaparatu nuotraukas galima perkelti į kitus įrenginius ar dalintis jomis naudojant „Wi-Fi“ bei NFC technologiją. Naudojant naująją programėlę „Camera Connect“ galima filmuoti nuotoliniu būdu valdant svarbiausias fotoaparato funkcijas. Su funkcija „Dynamic NFC“ galima vienu prisilietimu perkelti vaizdus į išmaniuosius įrenginius. Naudojant automatinio sinchronizavimo parinktį visus vaizdus galima iškart perkelti į „Canon“ virtualią duomenų saugyklą irista.

EOS M3 fotoaparatas prekyboje turėtų pasirodyti gegužės mėnesį. Rekomenduojama jo kaina kartu su objektyvu EF-M18-55mm IS STM yra 799 eurai, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų