REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šią savaitę Amsterdame vyksiančioje parodoje „Integrated Systems Europe“ (ISE) „LG Electronics“ (LG) pristatys naujus verslo sprendimus. Tarp jų bus komandiniam darbui skirti ekranai, išmanios viešbučių valdymo sistemos, išmanūs veidrodžiai drabužių parduotuvėse ir daugelis kitų, pranešė bendrovės atstovai.

REKLAMA
REKLAMA

Nuotoliniu būdu valdys ir temperatūrą, ir užuolaidas

LG viešbučiams pristatė „Smart Platform Signage“ sistemą, kuri leidžia nuotoliniu būdu telefonu ar planšete valdyti kambariuose esančius televizorius. Pastaruosiuose įdiegta webOS operacinė sistema leidžia viešbučių svečiams ne tik jungtis prie tradicinės televizijos, bet ir prie filmų, interneto, rasti informaciją apie viešbučio paslaugas, artimiausias pramogas.

REKLAMA

Viešbučiams sukurta ir kambarių valdymo sistema „Room Management System“. Ji leidžia ne tik įkelti į televizorius norimą turinį, bet ir valdyti kambario apšvietimą, šildymą, oro kondicionavimą, netgi užuolaidas.

Veidrodis leis pasimatuoti drabužius net neužėjus į persirengimo kabiną

Drabužių parduotuvės LG sukūrė specialų veidrodinį ekraną su „Virtual Fitting“ funkcija. Šiame ekrane pirkėjai gali matyti save, kaip veidrodyje, tuo pačiu pasirinkti norimą drabužį – ekranas parodo, kaip drabužis tinka prie pirkėjo figūros, netgi siūlo pabandyti kelis spalvų variantus. Taip galima išsirinkti norimą drabužį net neužėjus į matavimosi kabiną.

REKLAMA
REKLAMA

Prekybos vietose, kur naudojami šaldikliai gėrimams ar kitiems greito vartojimo produktams, LG sukūrė į šaldiklių duris įmontuojamus permatomus ekranus. Speciali LG M+ technologija leidžia ekrane rodyti reklamą ar informaciją, tuo pačiu metu pirkėjams netrukdoma matyti šaldiklyje esančius produktus.

Ekranai, skirti vienu metu dirbti daugiau nei dešimt darbuotojų

Biurams, taip pat mokymo įstaigoms LG sukūrė specialius 84, 98 ar 105 colių „Ultra HD Digital Signage“ ekranus. Itin ryškus, keturis kartus didesnės nei HD rezoliucijos ekranai leidžia ekrane dalintis susitikimo planais, atlikti bendras užduotis, koreguoti dokumentus. Prie ekranų nešiojamu kompiuteriu ar planšete galima prisijungti ir dirbti keletas žmonių vienu metu, pvz., prie 84 colių ekrano vienu metu gali jungtis per dešimt žmonių, sakoma pranešime.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų