REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Alytaus miesto savivaldybės meras socialdemokratas Jurgis Krasnickas neigia, kad internete išplatintas esą jo pokalbio įrašas apie pavogti planuojamus milijonus yra tikras.

REKLAMA
REKLAMA

 

Kaip šeštadienį pranešė Alytaus miesto savivaldybė, meras rengia kreipimasi teisėsaugos institucijoms, kad šios išsiaiškintų provokacija vadinamo įrašo rengėjus ir užsakovus.

REKLAMA

„Nesu didelis šiuolaikinių technologijų specialistas, bet suprantu, kad labai norint, galima bet kurį balsą pakeisti ir kokią tik nori kalbą sumontuoti. Aš kreipsiuosi į teisėsaugos institucijas, kad nustatytų asmenis, kurių užsakymu tai padaryta. Tai purvina ir negarbinga rinkimų kova“, - pranešime cituojamas J.Krasnickas.

Penktadienį interneto svetainėje Youtube.com patalpintame įraše girdimi neva mero samprotavimai apie tai, kaip jis rado būdą apeiti sistemą ir pavogti ne vieną milijoną.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš perpratau mechanizmus, aš manau arba sėsiu, arba užsidirbsiu bent keturis milijonus iš karto. (...) Tai suprask mane kaip žmogų teisingai, aš linkęs sužaisti „va bank“, – įraše, kuriame gausų necenzūrinių žodžių, girdimas kalbantis vyras, kaip nurodoma – Alytaus meras.

Premjero Algirdo Butkevičiaus teigimu, pirmadienį šis klausimas bus aptartas socialdemokratų partijos valdybos posėdyje.

„Žinot, aš labai trumpai su juo pakalbėjau, jis kalba apie tai, kad čia yra sumontuotas dalykas, bet mes pirmadienį renkame partijos valdybos posėdį, ir aišku pakeitėm (darbotvarkę – red.), kad ir jisai atvyktų, vis dėlto mes bandysim ištirt šitą atvejį“, – radijo stočiai „FM99“ komentavo šeštadienį Alytaus krepšinio šventėje lankęsis A.Butkevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

J.Krasnickas Alytaus mero pareigas eina nuo 2012 metų. Į šias pareigas jis kandidatuoja ir kovo 1 dieną vyksiančiuose tiesioginiuose merų rinkimuose.

 

Įspėjimas: pokalbis su necenzūrine leksika.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų