REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Prisiminimai apie patirtą džiaugsmą, laimę įkvėps. Palankus metas konfidencialiems susitikimams ir susitarimams.

Avinas Prisiminimai apie patirtą džiaugsmą, laimę įkvėps. Palankus metas konfidencialiems susitikimams ir susitarimams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Verta daug norėti, plačiai užsimoti ar bent jau optimistiškai pasvajoti apie ateitį. Tai geras laikas aktyviai tvarkyti reikalus, priimti radikalius sprendimus.

REKLAMA

Dvyniai Geras laikas tvarkyti piniginius ir turto reikalus, buitinėms problemoms spręsti. Nebijokite pakeisti kai kurių senų įsitikinimų, principų dėl draugystės, partnerystės ar verslo.

Vėžys Daugiau bendraukite, tarkitės, keiskitės nuomone, informacija – galite išgirsti jums svarbių dalykų, gali išsispręsti jums svarbus reikalas. Šios dienos pasiūlymai perspektyvūs, priimkite juos.

Liūtas Jei norite, kad pasaulis būtų draugiškas, patys ženkite pirmą žingsnį šia linkme. Dalykinių reikalų tvarkymo neskubinkite.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Sėkminga diena, tačiau rizikuoti turite apdairiai, labai nepasikliaudami laime. Įsiklausykite į partnerių ir sutuoktinio pageidavimus, draugų patarimus.

Svarstyklės Nesistenkite greitai sutvarkyti reikalų – skubinami jie tikrai įstrigs. Tačiau tai tinkamas metas reikšmingam pokalbiui su viršesniu už jus žmogumi, tik svarbu neužsispirti ir neužsigauti: nepervertinkite savo realių galimybių.

Skorpionas Jūsų nuotaika puiki, tad neleiskite jos niekam gadinti. Šiandien svarbu pakantumas, atlaidumas, tolerancija ir geros manieros – ir diena praeis sklandžiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Pasistenkite iš anksto ramiai nusiteikti, nes ne viskas klostysis taip, kaip norėsis. Vis dėlto pakaks geranoriškų žmonių, tikrų draugų, kurie išties pagalbos ranką, nuramins.

Ožiaragis Jums padės draugai, sulauksite įtakingų asmenų, užsieniečių, žmogaus, kurį mylite, dėmesio. Verta tvarkyti svarbius reikalus, susijusius su jūsų veikla užsienyje ar tolima kelione. Geras metas kontaktams su užsieniečiais.

Vandenis Galima gera naujiena dėl jūsų darbų. Tik būkite lankstesni, nesilaikykite seno veiklos modelio. Būtini kompromisai.

Žuvys Ateis nelaukta pagalba: tai netikėtos sėkmės laikas. Palankus metas ilgalaikiams susitarimams. Nepraleiskite progos užglaistyti ankstesnių konfliktų darbe.  

Šaltinis www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų