REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau penktadienį į LNK eterį grįžta šeimos išbandymų laida „Mano vyras gali“. Joje išvysime ne tik be kovos nepasiduosiančias poras, bet ir anksčiau niekada kartu nedirbusių vedėjų tandemą – Algį Ramanauską-Greitai ir radistus Joną Nainį bei Rolandą Mackevičių.

Jau penktadienį į LNK eterį grįžta šeimos išbandymų laida „Mano vyras gali“. Joje išvysime ne tik be kovos nepasiduosiančias poras, bet ir anksčiau niekada kartu nedirbusių vedėjų tandemą – Algį Ramanauską-Greitai ir radistus Joną Nainį bei Rolandą Mackevičių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Užkariavę radijo eterį bei šokių sales bene visuose Lietuvos miestuose, radistai vis dažniau matomi ir televizijos eteryje. Prieš didžiąją premjerą vaikinai kaip visada smagiai pasidalijo keliomis mintimis ne tik apie savo vaidmenį televizijoje, bet ir apie tai, kaip žaidime dalyvaujančios poros atrodo už kadro.

REKLAMA

Kaip jaučiatės prisijungę prie dar vieno televizinio projekto?

Jonas Nainys: Mūsų vaidmuo čia yra kaip ir visur – turime užvesti publiką, kaip jau esame įpratę tiek radijuje, tiek ir klubuose bei renginiuose. Čia taip pat turime skleisti tą trykštančią energiją, o pagrindinis mūsų darbas – pristatyti užduotis, kurias turės įgyvendinti vyrai, patiems jas išbandyti, o tada jau žiūrėti, ką gi vyrai iš tikrųjų gali.

Rolandas Mackevičius: Žinai, mes abu nuo pat savo veiklos pradžios visko norėjome daugiau. Radijo mums buvo negana – pradėjome daryti filmukus. Filmukų mums negana – darėme festivalį, kai ir festivalio pasidarė negana – darome gimtadienius vos ne du kartus per metus... O televizija yra dar viena nauja stichija, kurią norime išbandyti. Pirmoji mūsų laida buvo labai gera pamoka, o dabar į „Mano vyras gali“ grįžtame su ta pačia energija, be to, jau žinome, kas televizijoje yra smagu. Turbūt abu manome, kad mūsų televizijoje labai trūksta juoko, – dabar čia labai daug rimties, labai daug liūdnų istorijų. O juk pasaulyje yra ne viena televizija, kur absoliučiai visos programos yra susijusios tik su juoku ir humoru, – humoro šou, įvairūs filmai, situacijų komedijos ir panašiai. Aš tikiuosi, kad bent trečdalis to kada nors atsiras ir Lietuvoje. Dabar tai bandome pradėti patys dalyvaudami laidose – norime įnešti bent dalį savo pozityvios energijos ir sukelti šypseną. Tai mūsų pagrindinė užduotis – kad žmogus žiūrėdamas į mus šypsotųsi. Net nesvarbu, ką jis apie mus galvoja, – ar kad mes debilai, ar gal mes čia visai šauniai juokaujame, – svarbu, kad žmogus tiesiog juoktųsi.

REKLAMA
REKLAMA

Kokių užduočių naujame sezone bus daugiau – reikės labiau pamąstyti ar paprakaituoti?

Jonas: Jų yra pačių įvairiausių, nuo reikalaujančių pasukti smegenis iki fizinių pratimų. Daugiausia galbūt visgi yra fizinių iššūkių – atrodo, kad moterys būtent tada labiausiai džiaugiasi, kai vyras pluša ir dirba dėl sofos už pusantro tūkstančio eurų (juokiasi). O mes tiesiog žaismingai padedame – kai reikia, situaciją pabloginame, kai reikia – palengviname...

Ar lietuviai moka pasijuokti patys iš savęs? Nekyla šeimyninių konfliktų grėsmės?

Jonas: Manau, kad tie, kurie ateina į šį žaidimą, jau yra nusiteikę pasijuokti ir iš savęs...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rolandas: Dabar jau vis daugiau mūsų supranta, kad saviironija yra geriausias vaistas ir gynyba nuo bet kokių puolimų, todėl visi tikrai labai šmaikščiai reaguoja. Net ir ant mūsų niekas nebepyksta, visi supranta, kad net jei mudu ką nors rūgščiai pajuokaujame – nereiškia, kad taip manome iš tikrųjų. Visi dalyviai žaidime žino savo vertę ir labai smagiai priima tiek kritiką, tiek ir humoro jausmą.

 

 

Kas jums pasirodė azartiškesni – žmonos ar jų vyrai?

Rolandas: Dabar man atrodo, kad dauguma atėjusių vyrų sakė, jog tai daro dėl merginos (juokiasi). Vyrukai čia visgi ateina nei pasipuošę, nei ką, tokie labiau vergai, kurie vykdo savo moterims užduotis (juokiasi). O damos! Ir su vakarinėmis suknelėmis, ir su specialiais auskarais, žiedais – jos ten yra puikios ponios. Va tarp jų žiauriai jaučiasi įtampa – bet jos to neparodo, žiūri tik į Algį ir tarpusavyje net nesišneka! Kaip prie tikro, gero pokerio stalo. Ten jos yra visiškos priešės. O be to – ir kova juk dėl 1500 eurų!

REKLAMA

Kaip manote, krupjė poziciją užėmęs A. Ramanauskas nebaugina moterų?

Jonas: Algis tikrai žaidimui suteikia kitokią spalvą. Jis su tomis damomis elgiasi kaip tikras krupjė, nors ir sakė, kad prieš tai niekada nėra net žaidęs pokerio. Bet jis dirba tikrai profesionaliai – jo balsas, dikcija ir aštroki bajeriukai ten labai tinka. Jeigu jis truputį paprovokuoja moterį, ji jam atšauna atgal, kyla šiokių tokių bangų, todėl man atrodo, kad jis ten labai tinka. O tada jau mes šaunam su kuria nors užduotimi, parodome, kaip tai daroma, ir tada žiūrime, kaip juokingai tai daro vyras (juokiasi).

REKLAMA

Kokius namų darbus galėtų padaryti besiruošiančios dalyvauti poros?

Rolandas: Čia jau turbūt be šansų. Visgi žaidimą stebi gyva publika, manau, kad jie galėtų būti labai didelis pagelbėjimas visoms poroms. Žaidžiant vyras su žmona komunikuoti negali, nes ji sėdi į jį nugara, tačiau vyras vis tiek savo mimika, gestais, emocijomis parodo, ką jis iš tikrųjų gali. Ir aš manau, kad moteris visada turėtų pažiūrėti į liaudį, gal ten pamatys užuominų į tai, kaip reaguoja jos vyras.

Jonas: Bet žinai, iš tiesų beveik kiekvieną iš tų užduočių darai pirmą kartą gyvenime – taigi, dažniausiai net nežinosi, ar išvis gali ją padaryti, ar ne. Realiai mes vieni pirmųjų su Rolu ir parodom, ką iš tikrųjų vyras gali, nes mes pirmieji tas užduotis ir išbandome. O po tokio pabandymo ir pats jauti dar didesnį azartą – tipo, na, manau, tau pavyks geriau? Tarkim, reikėjo sėdint ant kamuolio šokinėti ir mėtyti mažus kamuoliukus. Taip pavargau, kad po to kažką pristatinėjau visiškai padusęs! Kai visa tai išbandai pirmas, supranti, koks tai rimtas žaidimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rolandas: Net mes ten randame tokių užduočių, į kurias pasižiūrėję pagalvojame: velnias, taigi čia iš tikrųjų neįmanoma! Kai kurios užduotys, aišku, būna lengvos, o kai kurios nelabai.

Jonas: Azarto ten pilna, iki pat paskutinės minutės!

Rolandas: Iki pažastų jo ten!

Jonas: Ypač kai būna finalas, kai jau reikia stengtis iš paskutiniųjų... Tada moterys ir meldžiasi, ir visaip vaikšto aplinkui, o vyrai visoms mojuoja – tiktai netrukdyk, tik leisk susikaupti (juokiasi).Gal reikėtų prieš tai apsitarti, kaip ten elgtis, kad viens kitam veltui į ausį neburbuliuotų?

REKLAMA

O kaip tokiame žaidime sektųsi jums su žmonomis?

Rolandas: Mano žmona, kai grįžau namo, paklausė, kaip sekėsi filmavimai. Aš jai sakau – gerai, va, laimėjo kompanija 1500 eurų. O iš jos tada sulaukiau tokio atsakymo: „Nesupratau? Kodėl mes ten dar nedalyvaujame?“ (Juokiasi.) Manau, kad ji tame žaidime būtų tikrai ryžtingai nusiteikusi... Kas ten žino, gal kada nors ir teks?

Jonas: Na jo, žinai, foteliams vietos visada užteks (juokiasi). Žaidimas itin azartiškas, man labai patinka. O mano Sima šiaip irgi azartiška, labai...

 

Rolandas: Mano žmona tik tiek, kad ištisas paras sėdi kazino, bet šiaip tai nemanau, turbūt ne (juokiasi).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų