REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kalvarijos užkardos pasieniečiai sulaikė automobilvežiu į Lietuvą gabentą visureigį „Land Rover Freelander“, paskutinę praėjusių metų dieną pavogtą Italijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Antradienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Lazdijų rinktinės Kalvarijos užkardos pasieniečiai Kalvarijos savivaldybės Salaperaugio kaimo ribose, kelyje Suvalkai – Marijampolė, patikrinti sustabdė automobilvežį lietuviškais numeriais. Jį vairavo 29-erių Panevėžio rajono gyventojas, samdomas vienos bendrovės vairuotojas. Automobilvežiu į Lietuvą buvo gabenamos 8 naudotos mašinos.

REKLAMA

Kalvarijos pasieniečiai patikrino jų dokumentus. Paaiškėjo, kad 2009 m. laidos visureigio „Land Rover Freelander“, ant kurio nebuvo numerių, nuo 2014 m. gruodžio 31 d. kaip pavogto ieškojo Italijos teisėsaugininkai. VSAT Lazdijų rinktinėje dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo ar realizavimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tai gresia bauda arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki 2 metų. „Land Rover Freelander“ buvo nukeltas nuo automobilvežio ir yra saugomas Kalvarijos užkardoje.

Vairuotojas po apklausos paleistas. Jam leista toliau gabenti kitus 7 naudotus automobilius, kurių dokumentai buvo tvarkingi. Pernai pasieniečiai iš viso sulaikė 93, įtariama, vogtas transporto priemones.

VSAT

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų