REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau vienuoliktą kartą vykstančiuose „Žinių ekonomikos įmonės“ rinkimuose varžosi daugiau kaip 50 Lietuvos įmonių. „Žinių ekonomikos įmonės 2014“ apdovanojimai bus įteikti trims pažangiausioms aukštųjų technologijų, tradicinės pramonės ir paslaugų sektoriaus įmonėms. Specialus apdovanojimas ir 3 000 eurų prizas bus įteiktas sėkmingiausiai jaunai aukštųjų technologijų įmonei.

REKLAMA
REKLAMA

Nugalėtojus pasveikins ir apdovanojimus vasario 6 d. įteiks Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė.

REKLAMA

„Rinkimuose dalyvaujančios įmonės išsiskiria unikaliomis verslo idėjomis, į globalias rinkas orientuotais novatoriškais sprendimais ir sparčiu pajamų augimu. Šie veiksniai labai džiugina ir nuteikia optimistiškai, kad greitu metu Lietuva turės dar daugiau sėkmingų verslo istorijų. Taip pat daugumai įmonių yra svarbus bendradarbiavimas su aukštuoju mokslu. Manau, toks požiūris turėtų būti siektinas daugeliui Lietuvos verslų. Pastebėjome dar vieną malonią pasaulinę tendenciją – daugėja moterų vadovių aukštųjų technologijų įmonėse“, - teigia Mindaugas Glodas, apdovanojimų vertinimo komisijos pirmininkas ir rizikos kapitalo fondo „Nextury Ventures“ generalinis direktorius.

REKLAMA
REKLAMA

„Šie apdovanojimai yra puiki proga parodyti tai, kuo mes visi galime didžiuotis – mūsų verslo novatoriškumu, siekiu pirmauti ir, kas ypač svarbu tokiuose renginiuose, skaidrumu. Džiugina ir tai, kad vis didesnė verslo bendruomenės dalis supranta, jog konkurencingas verslas – tai ne vien pažangios technologijos, bet ir efektyvi, naujausiomis žiniomis grįsta vadyba“, - teigia vertinimo komisijos ekspertas Algimantas Markauskas, „Thermo Fisher Scientific Baltics“ generalinis direktorius ir viceprezidentas Baltijos šalims.

Nugalėtojus išrinko kompetentinga vertinimo komisija, suburta iš žinių ekonomikos ekspertų ir verslo lyderių: Petras Balkevičius (UAB „Eksma“), Haroldas Brožaitis (VšĮ „Viešosios politikos ir vadybos institutas“), Sigitas Besagirskas (Lietuvos pramonininkų konfederacija), Mindaugas Glodas („Nextury Ventures“), Kęstutis Jasiūnas (UAB „Ekspla“), Mantas Jonauskis (UAB „ProBaltic Consulting“), Algimantas Markauskas (UAB „Thermo Fisher Scientific Baltics“), Marius Skarupskas (LR Ūkio ministerija) ir Dovydas Varkulevičius (VšĮ „Versli Lietuva“).

Nuo iniciatyvos pradžios, 2004 metų, „Žinių ekonomikos įmonės“ vardas suteiktas daugiau kaip 30 inovatyvių įmonių, o „Sėkmingiausios jaunos aukštųjų technologijų įmonės“ apdovanojimą pelnė 6 jaunos sparčiai augančios technologinės įmonės. „Žinių ekonomikos įmonės“ apdovanojimus jau vienuoliktus metus organizuoja asociacija „Žinių ekonomikos forumas“ kartu su partneriais EKSMA grupe ir dienraščiu „Verslo žinios“. Apdovanojimus remia UAB „Ruptela“, palaiko AB „Amilina“ ir UAB „Mobiliųjų telefonų techninis centras“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų