REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

LNK televizijos eteryje startavo miestiečius vienijantys „Supermiesto“ rinkimai. Šiandien vyksta jau antroji vilniečių, marijampoliečių, plungiškių bei klaipėdiečių kova. 

LNK televizijos eteryje startavo miestiečius vienijantys „Supermiesto“ rinkimai. Šiandien vyksta jau antroji vilniečių, marijampoliečių, plungiškių bei klaipėdiečių kova. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pirmąjai, „miesto dainos“ užduočiai, vilniečiai į sceną išleido jaunų, dailių vaikinų grupę „Rollikai“. Jų atlikta „Senieji Vilniaus stogai“ daina ne itin tenkino komisijos narį Giedrių Drukteinį.

REKLAMA

„Patys esat jauni, o į sceną išeinate su tokia sena daina. Visiškai nedera. Kurkite patys, o ne perdainuokite koverius“, – piktinosi žurnalistas ir etiketo žinovas.

Plungiškių garbę šįkart gynė žavioji Aistė Smilgevičiūtė kartu su grupe „Skylė“. Išskirtinio balso savininkė ir tik gyvus pasirodymus rengiantys muzikantai komisiją sužavėjo. 

Susumavus balsavimų rezultatus, paaiškėjo, jog pirmoje „Supermiesto“ rinkimų laidoje į priekį didžiuliu skirtumu išsiveržė plungiškiai, o štai vilniečiai už savus balsavo pasyviai. Šiandien – situacija panaši. Plungė gerokai priekyje išsiveržsusi jau nuo pat pirmųjų transliacijos minučių.

REKLAMA
REKLAMA

Klaipėdiečius šiandien atstovavo atlikėjas Edgaras Lubys ir „Lietuvos balso“ finalininkė Nota. Duetas atliko lietuviškąją Edgaro Lubio „My lover is gone“ dainos versiją „Laivai nutols".

Marijampolės atstovė Irūna komisijos širdis pamalonino kiekvienam įteikdama po „Arvi“ kalakutą. „Irūna, ar tik tai ne pakiša?“, – domėjosi laidos vedėja Inga Jankauskaitė.

Skalsios vakarienės laukdami, komisijos nariai klausėsi marijampoliečių muzikantų „Elektronic I“ atliekamo kūrinio „Aš laukiu lietaus“. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Antroji projekto dalis – „Talentų“ rungtis. Plungiškiai scenoje pasirodyti pakvietė miesto orkestą, suvalkiečiai akordeonistų duetą, o Vilniuj atstovavo šokėjų grupės „Invisible Soul“ nariai. Sukritikavęs breiko atstovus dėl, neva, pasenusio šokio stiliaus, G. Drukteinis gavo kvietimą užlipti ant scenos ir pademonstruoti savo šokio gabumus.  „Giedriau, pašok“, – skandavo minia. Tačiau komisijos narys visgi liko sėdėti savo patogioje kėdėje ir toliau puikiai atlikti kritiko vaidmenį.

Klaipėdiečiai talentų rungčiai pateikė miesto kozerį – scenoje pasirodė pramoginių šokių atstovų pora. Jaunų talentų pasirodymu komisija liko sužavėta, o G. Drukteinis porelės teiravosi, ar šie ateityje ketina likti gyventi prie jūros.

REKLAMA

„Mes matom jūsų ateitį jūroje po tokių kalbų“, – šmaikščiai atšovė Klaipėdos komandos vedlys humoristas Giedrius Savickas.  

Susumavus žiūrovų ir komisijos balsų rezultatus paaiškėjo, jog projekte pasirodyti daugiau teisės neturės Vilniaus komanda. Už sostinę balsavo vos keli tūkstančiai žiūrovų. Štai didžiausius komisijos balus bei daugiausiai žiūrovų balsų surinko plungiškių komanda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų