REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bent pusmetį Vilniuje dviem miesto viešojo transporto maršrutais keleivius veš privatus vežėjas.

Bent pusmetį Vilniuje dviem miesto viešojo transporto maršrutais keleivius veš privatus vežėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

UAB „Meteorit turas“ autobusai važiuos 40 maršrutu, vežančiu iš Fabijoniškių mikrorajono per S.Stanevičiaus gatvę į miesto centrą, ir 56 maršrutu, iš Fabijoniškių į centrą vežančiu per Šeškinę.

REKLAMA

Kaip BNS informavo Vilniaus miesto savivaldybės Viešųjų ryšių skyrius, sutartis sutartis su minėta įmone bus pasirašoma ir įsigalios tada, kai visi autobusai bus paruošti darbui pagal nustatytus reikalavimus, juose bus sumontuota elektroninio bilieto sistema.

Sutartis bus pasirašoma šešiems mėnesiams su galimybe ją pratęsti dar pusmečiui. Jos vertė metams siektų apie 1,7 mln. eurų.

Savivaldybė vasarį ketina skelbti konkursą dėl privataus vežėjo įtraukimo į šeštadalį dabartinio Vilniaus viešojo transporto tinklo. Miesto transporto skyriaus vyr. specialistas Kastytis Lubys BNS yra sakęs, kad savivaldybei naudotis privataus vežėjo paslaugomis apsimokės labiau nei autobusų parko atnaujinimas, esą miestas gaus naujus autobusus už investuotojo lėšas.

REKLAMA
REKLAMA

Planai į miesto transportą įtraukti privatų vežėją susilaukė „Vilniaus viešojo transporto“ darbuotojų profesinių sąjungų kritikos. Jos nerimauja dėl atlyginimų ir darbo vietos.

Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų