REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Jūsų mintys suksis apie studijas, kvalifikaciją, mokymosi kursus, pažintines keliones. Galite suprasti, kad turite daug neišsemtų rezervų ir yra pakankamai kelių, kuriuos galima rinktis. Subtiliau elkitės su priešinga lytimi.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Nors šiandien būsite emocionalūs ir jautrūs, gana drąsiai tvarkysite oficialius reikalus, ginsite savo tiesas. Šios dienos pokalbiai, ginčai gali įkvėpti naujiems sumanymams. Gana aiškiai suvoksite, ką pirmiausia reikėtų daryti.

REKLAMA

Dvyniai Turininga diena. Galite sulaukti komplimentų, nesavanaudiško dėmesio, didesnio populiarumo kolektyve. Tačiau dėl kontaktų bei veiklos gausos būsite šiek tiek paviršutiniški, tad kažkas gali jumis nusivilti ar suabejoti.

Vėžys Tai gali būti įdomių sutapimų bei paslapčių atskleidimo diena. Gali pildytis prietarai, sapnai. Aplinkybės turbūt privers rimčiau pasirūpinti sava ar kažkieno kito sveikata, teikti labdarą ar jos siekti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Emocijų bus nors vežimu vežk. Jas kurstys ir kaitins tiek situacija visuomenėje, tiek asmeniniai reikalai. Vis dėlto galite tikėtis sėkmės, jei mėginsite užmegzti dalykinį ar draugystės ryšį.

Mergelė Prieštaringa diena. Viena vertus, neblogai klostysis finansiniai reikalai, galimos pajamos iš draudimo, indėlių, autorinio darbo, komercijos, nuomos. Kita vertus, galite konfliktuoti dėl bendrų pinigų ar pelno pasidalijimo.

Svarstyklės Aktualūs turėtų būti mokslo, kultūros, viešųjų ryšių klausimai. Galbūt uoliai ruošitės pristatymui, egzaminui ar pan. Be to, jums seksis rinkti, apdoroti informaciją, tvarkyti korespondenciją, tarpininkauti, reklamuoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Įprastas darbas seksis neblogai. Nors neskubėsite, viskas vyks tiksliai pagal planą, tad neprireiks skubėti. Tačiau gali kilti neramių minčių, keistų nuojautų, susijusių su artimaisiais arba meile. Nekelkite audros stiklinėje.

Šaulys Ši diena žada meilės nuotykius, malonias pramogas. Orientuositės į tai, kas gražu, malonu ir netgi kilus ginčams būsite linkę neaštrinti situacijos, negadinti santykių. Nepasiduokite prekybininkų viliotiniams.

Ožiaragis Darbinga ir sėkminga diena. Nesnauskite, jei norite susirasti darbą ar įsiregistruoti darbo biržoje. Pravartu pasirūpinti ir sveikata, įvaizdžiu. Tam nepagailėkite šiek tiek pinigų. Tik neišlaidaukite beverčiams niekniekiams.

REKLAMA

Vandenis Šiandien galite nemažai nuveikti tvarkydami teisinius reikalus, ieškodami reikalingų ryšių, sutarčių. Meilės srityje būsite valdomi prieštaringų jausmų. Jei jums šeimoje trūksta dėmesio, kils noras įspūdžių ieškoti už namų sienų.

Žuvys Patirsite įvairių emocijų. Turbūt pajusite konkurentų spaudimą ar kažkieno pavydą. Gal reikės ką nors dalintis ar derėtis. Be rimtų derybų nebus abipusiai naudingo susitarimo. Komplimentais galite palenkti į savo pusę reikalingą žmogų.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų