REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus „Lietuvos ryto“ vyr. treneris Virginijus Šeškus apgailestavo, kad nepavyko antrą kartą nugalėti „Sevilla“ komandos.

REKLAMA
REKLAMA

Vilniaus klubas patyrė antrąjį pralaimėjimą Europos taurės „Last 32“ etapo L grupėje ir dabar turės padirbėti iš peties, kad prasimuštų į turnyro atkrintamąsias varžybas.

REKLAMA

 

„Manau, kai turėjome susikrovę 8 taškų pranašumą, reikėjo pradėti ramiau žaisti. Tačiau tada suklydome tris kartus iš eilės.

 

Susitikimo pabaigoje reikia turėti taškų atsargoje, nes tada šeimininkai pradeda žaisti užsivedę. Aišku, „Sevilla“ pataikė kokius penkis tritaškius iš fantastikos srities, tačiau tai vis tiek priklausė nuo mūsų“, - kalbėjo treneris.

 

V.Šeškus išskyrė gynybos svarbą.

 

„Vėl tas pats, vėl neapsiginame vienas prieš vieną. Kai kurie žaidėjai turi suprasti, kad būtent nuo to ir prasideda gynyba. Praleidžiame taiklų metimą ir tada teisinasi, kad varžovas iš toli metė.

 

Žinoma, sutrukdė S.Jasaitį ir M.Lukauskį užpuolusi liga, nes žaidėme beveik be lengvųjų krašto puolėjų. Buvo išėjęs T.Leslie, bandėme G.Oreliką ir net B.Baroną.

 

Tačiau mes turėjome iniciatyvą ir galėjome laimėti ir taip. Patys pralaimėjome“, - šnekėjo V.Šeškus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų