REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Kaspersky Lab“ pranešė ketverius metus iš eilės gaunanti „Lyderio“ statusą Magiškame analitinės bendrovės „Gartner“ kvadrante kategorijoje „Endpoint Protection Platforms“ (sprendimai galutinių įrenginių apsaugai). Bendrovė žymiai pagerino savo padėtį ir užėmė antrąją poziciją kategorijoje „Strateginis matymas“ (angl. completeness of vision).

REKLAMA
REKLAMA

„Gartner“ analitikai tradiciškai vertina bendroves dviem kryptimis – „Strateginio matymo“ (completeness of vision) ir „Realizavimo efektyvumo“ (Ability to execute). Remiantis tyrimo rezultatais, bendrovės magiškojo „Gartner“ kvadranto dalyvės patenka į vieną iš keturių grupių: „Lyderiai“ (Leaders), „Pretendentai“ (Challengers), „Vizionieriai“ (Visionaries) arba „Nišiniai žaidėjai“ (Niche Players). Aukščiausias „Lyderio“ statusas reiškia, kad gamintojas nuolat stabiliai progresuoja realizuodamas savo strategiją.

REKLAMA

„Mes didžiuojamės, kad ketvirtus metus iš eilės nepakeičiamai atsirandame tarp magiškojo „Gartner“ kvadranto „Lyderių“. Esu tikras, kad šios sėkmės priežastis yra mūsų gebėjimas sukurti geresnę apsaugos sistemą, kuri taikoma ne tik tradicinėms darbo stotelėms ir serveriams, bet ir mobiliesiems įrenginiams bei virtualioms infrastruktūroms“, – pabrėžė Nikita Švecov, „Kaspersky Lab“ tyrimo ir kūrimo direktorius.

Magiškasis analitinės bendrovės „Gartner“ kvadrantas sudaromas po kasmečio apsaugos programinės įrangos galutiniams įrenginiams rinkos tyrimo ir kompleksinės 18 įvairių šiame segmente veikiančių bendrovių produktų analizės. Magiškasis kvadrantas – vienas autoritetingiausių bendrovių, norinčių įvertinti gamintojus ir sprendimus korporatyvinio IT saugumo srityje, informacijos šaltinių. Kasmetės „Gartner“ ataskaitos duomenys gali suvaidinti svarbų vaidmenį bendrovei priimant sprendimą dėl apsaugos programinės įrangos pirkimo, sakoma pranešime.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų