REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pranešimų tarnyba „WhatsApp“ nuo šiol turės ir interneto versiją. Apie tai rašoma kompanijos pranešime spaudai, publikuotame oficialiame tinklaraštyje.

REKLAMA
REKLAMA

„WhatsApp Web“ – tai mobilios programėlės priedas, skirtas interneto naršyklėms: ivis pokalbiai ir pranešimai saugomi mobiliame įrenginyje, o internetinė versija yra pagrindinio kliento „veidrodinis atspindys“.

REKLAMA

Tinklalapio „TechCrunch“ teigimu, asmeniniams kompiuteriams skirtas „WhatsApp“ dirbs tik su interneto naršykle „Google Chrome“, apie kitų naršyklių palaikymą kol kas nepranešama.

Norint įeiti į savo paskyrą, reikės nuskenuoti QR kodą, pasinaudojus mobilios programėles meniu. Tam vartotojas privalės turėti naujausią programėlės versiją.

Pasinaudoti nauja paslauga galės žmonės, kurie turi „Android“, „BlackBerry“, „Windows Phone“, „BlackBerry 10“, „Nokia S60“ mobilius įrenginius. „iOS“ operacinei sistemai „WhatsApp Web“ kol kas neprieinamas dėl „Apple“ platformos apribojimų“, teigiama kompanijos pranešime.

Interneto versijos ypatumas yra tas, jog jei išmaniojo telefono akumuliatorius išseks ir įrenginys neįsijungs, tai ir „WhatsApp Web“ nustos veikti. Be to, išmanusis telefonas privalės būti prisijungęs prie interneto.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų