REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sakoma, kad kas vienam žmogui yra šiukšlė, kitam – turtas. Tačiau ar kada pagalvojote apie tai, ką išmeta žmonės? Net 8 šiukšlių surinkėjai dalijasi keisčiausiais radiniais!

REKLAMA
REKLAMA

1. Keistas policijos poelgis

Mūsų rajone buvo sulaikyti kanapių augintojai ir visa jų technika (kuri verta apvalios sumos) buvo išmesta lauk į konteinerius – apšvietimo sistema, laikrodžiai, ventiliacijos ir drėkinimo sistemos... Mums, aišku, neleidžia vežtis rastų daiktų namo, tačiau žinau, kad vienas mano draugas dabar augina kanapes...

REKLAMA

2. Gal tai padėjo filmo „Vaizduotės žaidimas“ kūrėjams?

Nepatikėsite, bet kartą radau mašiną „Enigma“. Šią nacių naudotą mašiną pardaviau internetu už 10 000 dolerių!

 

3. Tai labai daug…

Vienas senukas vis meta ir meta maišais transseksualų ir gėjų pornografinius žurnalus. Kiekvieną savaitę. Kiekvieną. Kadangi mūsų komandoje yra vienas homofobas, tai baigiame išvesti jį iš pusiausvyros kaišiodami lapus iš tų žurnalų į jo daiktus.

REKLAMA
REKLAMA

4. Kažkam buvo prasta naktis

Esu radęs sužadėtuvių žiedą ir pakelį prezervatyvų mažame peršviečiamame maišelyje. Visada norėjau sužinoti, kokia istorija už to slėpėsi...

5. Tai tikrai didelis radinys

Kartą radom didelį juodą dirbtinį penį, gal 35 cm ilgio ir 5 cm skersmens. Buvom jį net pritvirtinę prie šiukšliavežio priekio.

6. Galėčiau keisti tapatybę

Kartą netoli mūsų persikraustė vienas žinomas sportininkas ir išmetė nedidelę dėžutę. Paėmiau ją, nes tikėjausi ten rasti su jo karjera susijusių atributų. Tačiau ten buvo medicininiai išrašai, visokios sutartys, dokumentų kopijos, todėl realiai galėjau kur nors apsimesti juo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

7. Tai… sukrečia

Kartą vasarą užsienyje dirbau paplūdimio valytoju ir radau pėdą, išmestą į krantą. Pasirodo, ji buvo žmogaus, kuris iškrito už laivo borto ir papuolė į jo propelerį.

8. Nežinau, kas geriau

Kartą viešajame tualete radau nualpusį vyrą su adata rankoje. Taip pat kažkada rinkau kortas ir buvau beveik surinkęs visą kaladę.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų