REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Europos šalių gyventojams „LG Electronics“ (LG) pristatė naujausius, šiais metais prekyboje pasirodysiančius produktus. Juos kompanija pademonstravo kasmetinėje parodoje Lisabonoje „InnoFest“. Tarp Europos rinkai skirtų technologijų didelis dėmesys buvo skirtas buitinei technikai – technologijoms, kurias kasdien naudojame namuose.

REKLAMA
REKLAMA

Nauja LG buitinė technika pasižymi taupiu energijos vartojimu ir išmaniomis, praktiškai pritaikomomis savybėmis. Ne išimtis ir A+++ energijos klasei priklausančios skalbimo mašinos su technologijomis „6 Motion Direct Drive“ ir „TurboWash“. Pastarosios dėka dažniausiai naudojamos skalbimo programos „Cotton“, „Cotton Large“, „Mix“ ir „Easy Care“ trunka tik 59 minutes. Per tiek laiko sunaudojama 15 proc. mažiau elektros energijos ir 40 proc. mažiau vandens, o skalbimo kokybė dėl to nenukenčia. Be to, skalbimo metu iš drabužių pašalinami alergenai.

REKLAMA

LG skalbimo mašimos turi išmaniųjų savybių. Viena jų – galimybė jungtis prie išmaniųjų telefonų NFC technologijos dėka. Tokiu būdu į skalbimo mašimas iš telefono galima parsiųsti ir įdiegti specialius skalbimo režimus, kaip kad „Wool“, „Baby Care“ ar „Cold Wash“. Be to, atsiradus skalbimo mašimos gedimui, savininkas informaciją ir patarimus siunčia tiesiai į telefoną.

„InnoFest“ parodoje pristatytas „Total No Frost“ energijos A+++ energijos klasės šaldytuvas vartoja 20 proc. mažiau energijos. „Inverter Linear“ kompresorius užtikrina ilgą tvirtumą ir patvarumą, taip pat veikia gerokai tyliau. Šaldytuvo išskirtinumas – „Door-in-Door“ sprendimas, kai dvejose duryse įmontuoti papildomi skyriai, skirti dažniausiai naudojamiems produktams laikyti. Taip rečiau darinėjamos pagrindinės šaldytuvo durys, mažiau išleidžiama šalto oro, todėl produktai švieži išlieka ilgesnį laiką.

REKLAMA
REKLAMA

Šaldytuvas specialiai kurtas plonesnėmis sienomis, todėl padidėja produktams laikyti skirta erdvė. Šaldytuve taip pat nėra tradicinės pertvaros, būdingos dviejų durų šaldytuvuose, todėl galima susidėlioti lentynų aukštą pagal savo poreikius. Be to, greitai gendantiems produktams yra ir „Fresh 0“ zona.

Visuose LG šaldytuve įdiegta „Total No Frost“ technologija, kuri neleidžia šaldikliui kaupti šerkšną. „Pure N Fresh“ oro filtravimo sistema pašalina nemalonius kvapus, tuo pačiu atnaujina šviežią kvapą vidinėje šaldytuvo erdvėje, tuo pačiu prisideda prie ilgesnio produktų šviežumo išlaikymo, sakoma LG pranešime.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų