REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dukart F-1 čempionas Lewisas Hamiltonas išlieka ramus nepaisant to, kad dar nėra pasirašęs naujos sutarties su „Mercedes“ ekipa, rašo F-1.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Brito sutartis su minėtaja komanda baigs galioti šių metų gale. Derybos dėl naujos sutarties buvo sustabdytos pernai po Belgijos GP. „Mercedes“ tuomet teigė, kad derybas atidėjo vėliasniam laikui, nes norėjo leisti dėl čempiono titulo kovojančiam sportininkui susikaupti.

REKLAMA

2014 m. sezonui pasibaigus, vienas iš „Mercedes“ ekipos vadovų Toto Wolffas pareiškė, kad nepavykus susitarti dėl naujos sutarties su L. Hamiltonu, komanda sieks į savo gretas persivilioti Fernando Alonso.

Pats britas išlieka ramus ir teigia neabejojantis, kad jam ir komandai pavyks susitarti dėl naujos sutarties.

„Dar pernai sakėme, kad esame ramūs ir atsipalaidavę. Komanda išreiškė norą pratęsti sutartį su manimi. To paties noriu ir aš“, – kalbėjo dukart F-1 čempionas L. Hamiltonas.

REKLAMA
REKLAMA

„Nėra jokio streso. Jaučiuosi patogiai bei esu užtikrintas, kad jie nesikalba su kitu pilotu. Jie žino, kad aš nevedu derybų su kita ekipa. Jau kurį laiką nesilankiau komandos bazėje, tad nebuvo progos visiems susėti prie vieno stalo ir visko aptarti.“

L. Hamiltono teigimu, po puikaus 2014 m. sezono, „Mercedes“ komanda neužmigo ant laurų ir šiemet stengsis pasirodyti ne ką prasčiau nei pernai.

„Kol kas naujojo bolido dar neteko pilotuoti, tačiau iš išorės jis atrodo tikrai gražiai. Žinau, kad komanda ir inžinieriai sunkiai dirba. Tikiu, kad „Mercedes“ puikiai padirbėjo. Pernai mes daug ko išmokome. Šiemet tikimės dar didesnė konkurencijos iš tokių komandų kaip: „Red Bull“, „Ferrari“, „McLaren“ ir „Williams“. Nepamiršome ką mums pavyko pasiekti praėjusiais metais. Tad šiemet taip pat tikimės nugalėti.“

Daugiau naujienų skaityte F-1.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų