REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos moterų krepšinio lyga (LMKL) ruošiasi bene didžiausiam sezono renginiui – „Visų žvaigždžių“ dienai, kurioje garsiausi šalies vyrai mes iššūkį geriausioms LMKL krepšininkėms.

Lietuvos moterų krepšinio lyga (LMKL) ruošiasi bene didžiausiam sezono renginiui – „Visų žvaigždžių“ dienai, kurioje garsiausi šalies vyrai mes iššūkį geriausioms LMKL krepšininkėms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Daugkartinei „Visų žvaigždžių“ dienos dalyvei, Kauno rajono „Hoptrans-Sirenų“ klubo direktorei ir žaidėjai Rasai Žemantauskaitei-Matlašaitienei jau neužtektų vienos rankos pirštų suskaičiuoti, kiek kartų tokioje šventėje teko dalyvauti. Pirmoji šventė jai buvo 2004 metais.

REKLAMA

„Manau, kad tai yra pati didžiausia šventė LMKL sezono metu tiek ir krepšininkėms, tiek ir visiems žiūrovams. Visada yra įdomu pasižiūrėti į gražų krepšinį, į gražias merginas, taip pat pamatyti garsius šalies vyrus žaidžiančius krepšinį“, – gražių žodžių negailėjo R.Žemantauskaitė-Matlašaitienė.

Ne kartą LMKL šventėje dalyvavusiai krepšininkei labiausiai įsimena rungtynės, kovojant prieš garsiausius šalies vyrus. Kaip teigė žaidėja, tokias rungtynes galima pavadinti pačiu skambiausiu šventės akordu.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo 2011 metų nė vienos „Visų žvaigždžių“ dienos nepraleidusi „Hoptrans-Sirenų“ gynėja džiaugėsi, kad kasmet plečiasi šventės geografija ir ji keliauja vis į didesnius Lietuvos miestus. Ypatingai R.Žemantauskaitę-Matlašaitienę pradžiugino nauja rungtis. Joje ekipos žaidėja sudarys ketvertą kartu su vyr. treneriu ir geriausiais Alytaus bei kitų miestų jaunaisiais krepšininkais. Beje, laukia dar viena staigmena, apie kurią LMKL praneš artimiausiu metu.

„Visų žvaigždžių“ diena tikrai patobulėjo, jei prisiminčiau savo dalyvavimą ankstesniais metais ir dabar. Susirenka daug žiūrovų, dėmesys yra žymiai didesnis. Labai smagu, kad yra įtraukiama ir daugiau komandos narių. Labai patiko idėja, kad šiais metais vienoje iš šventės rungčių pasirodys ir treneriai. Trenerio niekada nepamatysi ant parketo išbėgančio vilkint sportinę aprangą, todėl ši naujovė labai džiugina“, – mintimis dalijosi krepšininkė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasak R.Žemantauskaitės-Matlašaitienės, vaikinus sudominti krepšiniu žymiai lengviau nei merginas, todėl „Visų žvaigždžių“ diena prisideda ir prie moterų krepšinio populiarinimo. Krepšininkė viliasi, kad merginos, pamačiusios puikų renginį, susidomės moterų krepšiniu.

„Tokia šventė labai graži LMKL tradicija, dalyvavimas šventėje krepšininkei yra pripažinimas. Manau, kad jaunoms krepšininkėms dalyvavimas tokiame renginyje tikrai svarbus. Galbūt vietinės merginos, kurios ateis į šventę ir pamatys, kad yra dėl ko stengtis ir moterų krepšinyje, susivilios šia sporto šaka“, – vylėsi „Hoptrans-Sirenų“ lyderė.

REKLAMA

Vasario 7 dieną Alytuje vyksiančioje „Visų žvaigždžių“ dienoje žiūrovų lauks daug pramogų. Susirinkusius linksmins Vaidas Baumila, Astos Pilypaitės vadovaujamas Alytaus „De Žavu“ choras, kuris praėjusiais metais triumfavo populiariausiame televizijos projekte „Chorų karai“. Taip pat atvykusių į areną žiūrovų lauks „Žalgirio“ šokėjų pasirodymai bei į „Lietuvos talentų“ finalą patekusios šokių studijos iš Alytaus „Aušrinė“ programa.

Dvi atžalas auginanti R.Žemantauskaitė-Matlašaitienė įsitikinusi, kad tokia šventė yra puikus būdas smagiai ir turiningai laiką praleisti visai šeimai.

REKLAMA

„Ši šventė yra puiki atrakcija tiek mažam, tiek ir dideliam. Manau, kad į „Visų žvaigždžių“ dieną gali ateiti visa šeima ir tikrai kiekvienas atras sau įdomią terpę, pamatys puikų reginį“, – kalbėjo daugkartinė „Visų žvaigždžių“ dienos dalyvė.

LMKL „Visų žvaigždžių“ diena vyks vasario 7 dieną 17 valandą Alytuje. Tiesioginė transliacija – per nacionalinį transliuotoją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų