REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Laidos „Pinigų karta“ vedėjas Andrius Tapinas keiksnojamas atlikėjo Egidijaus Dragūno laiške. Televizijos profesionalas, į programą pasikvietęs interneto sensacija tituluojamą Moniką Šalčiūtę, sulaukė ir žymaus pramogų pasaulio atstovo kritikos. 

REKLAMA
REKLAMA

(red. pastaba - kalba netaisyta) „Visada megau Jusu laida ir galvojau apie Jus daug geriau, nei tai ka matau: man ne juokinga, o graudu. Pasiziurejau Jusu laida. As galiu Jums nupaisyti is sono, kaip tai galetu atrodyti kitaip: tai galetu buti profesionalus boksininkas, kuris pasikviestu Jus i ringa ir sudauzytu taip snuki, kad Jus guletumet be samones savo kraujuose, o po to issitrauktu lytini organa ir apsisiotu Jums galva. O mes visi masiskai is to zvengtumem.

REKLAMA

Imates pigiu sprendimu, kad zmones pasiziuretu Jusu protinga laida (uzduokit klausima sau, galbut tie zmones nepakankamai issilavine, nepakankamai pragyvene, kad Juos rodytu, kad Juos matytu visuomene, ar maza protingu, sviesiu zmoniu Lietuvoje, kuriuos reiketu parodyti?) bet lietuviskos zurnalistikos tendencijos, temos ir laidos veda prie to, kad greit ziuredami Jusu svietejiskas laidas protingu neliks isvis. Nuo pat nepriklausomybes atsiradimo pasirode masine mada debiliniu zeminanciu pseudo jumoristiniu laidu 'kaka2' ar 'dviracio sou'... Lietuviskoje ziniasklaidoje visais laikais budavo surandami pajuokos objektai, kurie budavo piarinami, rodomi, iskeliami ir is ju budavo juokiamasi. Veliau keistai miesto merais tapdavo sustauskai.

REKLAMA
REKLAMA

Zurnalistas, zmogus, kuriam duota plunksna ir rasalas, vienu zodziu - sviesa. As suprantu kad daugelis zurnalistu atvyksta is provincijos, sunkiai mokosi, nuomuoja 5 kvadratiniu metru kambariuka, uzdirba suda, valgo suda, mato suda ir finale raso SUDA. Jo, is prasto gyvenimo ir gimsta pyktis ir pagieza. Matomai, tas malonumas isijungti televizoriu ir suvokti, kad praleidai valanda prie ekrano ne veltui pasitrauks su ALGIMANTU CEKUOLIU. Jums turetu but geda uz tai, ka rodot, uz tai, i kur vedat TAUTA.

Tv programu redaktorei:

Jums turetu but geda, kaip pigiai siekiat reitingu, bukindami tauta ir zmones. Dar vakar prostitute is porno filmu tampa linksniuojamiausiu vardu salyje. Is ko Jus juoketes, kam Jus durninat savo brolius, seseris, savo vaikus, save? JUS JUOKIATES TIK IS SAVES.

P.S. Nenorejau izeisti geru, mylinciu savo darba zurnalistu, tai tikrai taikoma ne visiems, bet kaikas turbut tiesiog nepribrendo dirbti svietejiska darba, o gal ta profesija tiesiog skirta ne Jiems. O tiems, kas pavargo nuo savo darbo, tiesiog paimkit atostogas ir pailsekit. Bet kokiu atveju, tai diskusijos pradzia, kad visam tam absurdui ateitu galas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų