REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Staiga gali pagausėti neatliktų darbų, tik nepraraskite kantrybės ir būkite atidesni detalėms, instrukcijoms ir kolegų nuomonei. Verta dažniau tartis, ieškoti įvairesnių sprendimų.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Nesiimkite vieni spręsti sudėtingos problemos. Jei galite, patikėkite savo darbus porininkui, sutuoktiniui. Neblogas laikas ilgalaikiams susitarimams, gerai parengtiems svarbiems dokumentams tvirtinti.

REKLAMA

Dvyniai Įtemptas metas: būsite linkę veltis į ginčus, kritikuoti. Verta kur nors išvykti, pakeisti aplinką ir leisti laiką su bičiuliais. Venkite aiškintis santykius su artimaisiais, vadovybe.

Vėžys Nuotaika giedra, jaučiatės tvirtai. Tinkamas laikas reikalus tvarkyti, vykti į dalykines keliones, rengti susitikimus.

Liūtas Išbandymų diena. Jūs daug kas erzins, bet pirmiausia – jums keliami reikalavimai darbe ir namuose. Vargu ar vadovybė ir artimieji bus objektyvūs jūsų atžvilgiu, tačiau jums irgi stigs pakantumo.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Svarbus dalykinis reikalas išsispręs jūsų naudai, jei būsite diplomatiškesni bendraudami su vadovu ir neatsisakysite draugų pagalbos. Tik neskubinkite įvykių, leiskite subręsti situacijai.

Svarstyklės Pasyvus metas: nieko nauja nesiimkite, baikite senus darbus. Nebendraukite su tais, kurie ko nors iš jūsų nori, juolab reikalauja. Būsite linkę labiau pasiduoti įtaigai, tad neklausykite blogų šnekų apie artimuosius.

Skorpionas Gera diena. Tvarkykite svarbius reikalus, tiesa, jei nebijote rizikuoti. Daug kas priklausys nuo jūsų energingumo ir asmeninio įtaigumo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Nepraraskite saiko jausmo vertindami savo ir partnerių finansines galimybes. Palanku užsiimti buitinių problemų sprendimu.

Ožiaragis Pirmas įspūdis neapgaus. Staiga suvoksite, kas buvo melas, o kas tiesa. Geras laikas dirbti su sena informacija, konsultuotis su profesionalu, susitikimams su įtakingais, svarbiais asmenimis, pažintims atnaujinti.

Vandenis Būkite atidesni: jums gali pakenkti informacijos trūkumas. Aiškinkitės patirtų nesėkmių priežastis, painiokite senų intrigų kamuolį, tik patys į jas nesivelkite. Venkite kerštingų asmenų. Pasaugokite sveikatą.

Žuvys Būsite kūrybingi, žavūs, įdomūs, įtaigūs. Tinkamas laikas siūlyti vadovybei savo seną sumanymą, pristatyti savo nuopelnus visuomenei. Gera proga pasireklamuoti. Palanki diena laisvų, kūrybinių profesijų atstovams.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų