REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įsibėgėjus žiemos sporto sezonui, vasario 1-ąją Vilniuje vyks „slopestyle“ snieglenčių varžybos „Red Bull Risk ir Slysk“. Ir pažengusieji snieglenčių mėgėjai, ir pradinukai sekmadienį bus laukiami Liepkalnio žiemos sporto centre.

REKLAMA
REKLAMA

„Risk ir Slysk“ Lietuvoje vyks pirmą kartą, o pasaulyje šios varžybos žinomos kaip „Roll The Dice“. Jų esmė yra ta, jog dalyviai sužino, kokį triuką jiems reikės atlikti, mesdami kauliukus. Varžybų trasą Liepkalnyje sudarys trys figūrų linijos – tiesus rail’as/tiesus box’as (pirma banga), kicker’is (antra banga) ir X figūra (trečia banga).

REKLAMA

Varžybose gali dalyvauti 18 metų ir vyresni dalyviai, čiuožiantys snieglente nepaisant jų meistriškumo lygio. Vaikinai ir merginos rungsis bendroje apskaitoje. Šalmai būtini visiems dalyviams.

Dalyvavimas „Red Bull Risk ir Slysk“ – nemokamas. Registracija į varžybas vyks renginio dieną nuo 11 val., o kauliukų ridenimas ir triukai prasidės 12 val.

Kiekvieno dalyvio pasirodymo pabaigoje teisėjai jo triukus įvertins taškais, pateikdami suminį rezultatą. „Red Bull Risk ir Slysk“ nugalėtojas ar nugalėtoja su draugu arba drauge vyks į „Red Bull“ sniego parką „The Station“, esantį Neselvange, Bavarijoje. Šis visiškai naujas Vokietijos parkas atidarytas vos 2014-ųjų gruodį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų