REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atvirojo Vengrijos šiuolaikinės penkiakovės uždarų patalpų čempionato vyrų varžybose Justinas Kinderis užėmė 6-ąją vietą, nors nuo trečiąją vietą užėmusio sportininko atsiliko vos 2 sekundes.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos sportininkas fechtavimo rungtyje buvo 7-as, plaukimo - 24-as, jojimo - 22-as, o geriausiai pasirodė savo stipriojoje kombinuotoje bėgimo ir šaudymo rungtyje - 2 vieta. Tai leido iš viso surinkti 1480 taškų.

REKLAMA

Varžybų Budapešte nugalėtju tapo baltarusis Ilja Palazkovas (1501), aplenkęs vengrą Robertą Kaszą (1489) ir savo tautietį Pavelą Tichonovas (1482). 4-ąją ir 5-ąją vietas užėmę airis Arthuras Langigan-O Keeffe'as ir trečias baltarusis Stanislavas Žuravliovas, surinkę po 1481 tašką.

Jaunasis Dovydas Vaivada fechtavimo rungtyje liko 23-as, plaukimo rungtyje užėmė labai aukštą 9-ąją vietą, jojimo rungties nebaigė, o kombinuotoje rungtyje liko 33-as ir iš viso surinko 1112 taškų. Tai leido galutinėje įskaitoje tarp 47 sportininkų užimti 37-ąją vietą.

Vyrų varžybose Budapešte kovojo sportininkai iš 13 šalių - Airijos, Argentinos, Australijos, Austrijos, Baltarusijos, Bulgarijos, Čekijos, Ispanijos, Italijos, Lietuvos, Šveicarijos, Turkijos ir Vengrijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų