REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Nebijokite atsakomybės, nesijauskite išnaudojami, jei teks dirbti daugiau už kitus. Tai išeis jums į naudą. Gali kilti idėjų, kaip pagerinti profesinę, finansinę padėtį ar gyvenimo sąlygas. Tik reikėtų neatidėliojant tai įgyvendinti.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Kažką svarbaus sužinosite ir išmoksite bendraudami su dalykiniais partneriais bei oponentais. Praplėsite savo požiūrį į gyvenimą, tarpusavio santykius. Tai padės suderinti interesus ir galbūt susitarti dėl to, kas atrodė neįmanoma.

REKLAMA

Dvyniai Šiandien būsite išradingi, panaudodami brokuotus ar nusidėvėjusius daiktus, detales. Aktyviai spręsite klausimus, susijusius su verslu, investicijomis, draudimu, mokesčiais. Galite įgyvendinti seną slaptą sumanymą.

Vėžys Geras metas reikštis moksle, vykti į komandiruotę, mokytis užsienio kalbų ir jų mokyti. Palanku pratęsti sutartis su verslo partneriais, ypač jei jie užsieniečiai. Diena ir vakaras tinkami įvairioms atrakcijoms, meilei.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Aplinkiniams atrodysite mįslingi, psichologiškai įžvalgūs, gebantys protingai patarti, pavadovauti. Malonu bus jaustis reikalingiems, tačiau kartu nerimą kels atsakomybės našta, būtinybė daryti sprendimus, įsipareigoti.

Mergelė Galite būti įpareigoti spręsti sudėtingas problemas, kur yra būtinas mokėjimas skaičiuoti, planuoti, apsukrumas. Vakare turėtumėte šauniai praleisti laisvalaikį, atrasti įdomų užsiėmimą ir bendraminčių. Galbūt su kažkuo susitaikysite.

Svarstyklės Iki pietų tiktų veikti aktyviai ir kolektyviai, o popiet jau geriau seksis dirbti vienumoje, susikaupus, be blaškymosi. Būsite nusiteikę ramiai siekti planinių tikslų. Neafišuojama veikla gali duoti pajamų. Galimas slaptas naudingas sandoris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Gerai būtų, jei daugiau laiko šiandien praleistumėte ramioje aplinkoje, apmąstytumėte ateities planus, pasiskaitytumėte psichologinės, filosofinės literatūros. Palanki diena meilės romantikai ir kūrybinei veiklai.

Šaulys Galite sulaukti pageidaujamos pagalbos, informacijos, meilės patvirtinimo. Palanku prekiauti, pirkti reikalingas prekes ar paslaugas, tartis dėl nuomos, kredito. Mokėsite pasinaudoti užuominomis, intuityviai jausite, kas būtų naudinga.

Ožiaragis Tikėtina, kad turėsite naudos iš komercijos, spaudos, reklamos. Kils techninių interesų, kuriuos įgyvendinti padės draugas arba giminaitis. Gali atsinaujinti svarbūs visuomeniniai ryšiai. Galbūt apsispręsite dėl išvykos, viešnagės.

REKLAMA

Vandenis Jūsų mintys ir veiksmai suksis kasdienių klausimų ir problemų rate. Kažkuo gali nudžiuginti šeimos narys. Jei pasistengsite, sugebėsite sėkmingai užbaigti ar išspręsti aktualų reikalą. Galbūt įsigysite daiktą, kuriam anksčiau stigo pinigų.

Žuvys Nestokosite energijos, kūrybingumo, romantiško polėkio. Patirsite džiaugsmo iš meno, muzikos, meilės žaidimų, kūrybinių gastrolių, bendravimo su vaikais. Galimas malonus netikėtumas, žavi pažintis.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų