REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Augant verslo mobilumo poreikiui, telekomunikacijų bendrovė TEO kartu su mobiliojo ryšio bendrove „Omnitel“ verslui pristatė naują paslaugą „Internetas visur“. Toks sprendimas, kai vienas teikėjas siūlo ir fiksuotą, ir mobilųjį internetą, verslo klientams yra pirmasis Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Internetas visur“ paslaugą užsisakę TEO verslo klientai kompiuteriuose galės naudotis ir stacionariu, ir plačiausiu Lietuvoje „Omnitel“ 4G LTE ir 3G mobiliuoju interneto ryšiu. Vienam planui bus suteikiamos 2 arba 3 mobiliojo interneto paskyros su 10 GB duomenų parsisiuntimo limitu. Kartu su mobiliojo interneto paskyromis klientams bus teikiamos ir kitos TEO paslaugos – kompiuterių apsauga nuo virusų, neribojamas „Wi-Fi“ ryšys mieste. Lietuvoje yra apie 3 000 „TEO Wi-Fi“ prieigų, sakoma bendrovės TEO pranešime.

REKLAMA

Skelbiama, kad „Omnitel“ 3G ryšys jau dengia beveik visą Lietuvos teritoriją, o „Omnitel“ 4G LTE prieinamas 80 proc. šalies gyventojų. Rinkos tyrimų bendrovės SIC apklausos duomenimis, beveik visi vartotojai, pradėję naudotis 4G ryšiu, pajuto didesnes galimybes internete ir geresnę naršymo kokybę. 87 proc. vartotojų teigia, kad didelius duomenų failus gali parsisiųsti per kelias sekundes. Apklausos rodo, kad kasdien mobiliuoju internetu naudojasi apie 40 proc. Lietuvos gyventojų, o 22 proc. telefone naršo kasdien.

Pasiūlymu „Internetas visur“ gali pasinaudoti ir esami, ir nauji TEO verslo klientai. Pasiūlymas galios iki 2015 metų gegužės 31 dienos, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų