REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Euroskeptikų frakcija Europos Parlamente ketvirtadienį atsiribojo nuo prieštaringos knygos apie prezidentę Dalią Grybauskaitę išplatinimo Europos Parlamente.

REKLAMA
REKLAMA

„Norėtume Jus užtikrinti, kad šios knygos išplatinimas negali būti siejamas su EFDD frakcija arba jos iniciatyva“, - teigiama frakcijos „Laisvės ir tiesioginės demokratijos Europa“ (EFDD) pranešime, kurį Lietuvoje išplatino partija „Tvarka ir teisingumas“.

REKLAMA

Pranešime nurodoma, kad „jeigu dokumentuose būtų įrodymų apie bet kokius nepriimtinus ar neautorizuotus vieno ar kelių asmenų veiksmus, šiems asmenims būtų pritaikytos vidinio svarstymo bei atitinkamos tolesnės procedūros“.

Liberalas europarlamentaras Antanas Guoga informavo, jog Europos Parlamento Apsaugos skyrius nustatė, kad į anglų kalbą išverstą Rūtos Janutienės knygą „Red Dalia“ į europarlamentarų dėžutes sudėjo EFDD sekretoriato atstovas kartu su Rusijos piliečiu ir Maskvoje gimusiu Lenkijos piliečiu.

REKLAMA
REKLAMA

EFDD frakcijai priklausantys Rolandas Paksas ir Valentinas Mazuronis atsiribojo nuo knygos išplatinimo. R.Janutienė teigia, kad knyga išversta be jos žinios.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų