REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

kaunas.kasvyksta.lt

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė, jog įvyko eismo įvykis, kurio metu žuvo žmogus, dar vienas išvežtas. Policijos pareigūnai praneša, jog pėstieji ėjo per perėją, o vairuotojas nepastebėjo, todėl įvyko nelaimė.

Šiek tiek prieš 21 valandą skaitytojai pradėjo atakuoti „Kas vyksta Kaune“ redakciją su laiškais, jog Šiaurės prospekto ir Lansbergio Žemkalnio gatvės sankirtoje įvyko nelaimė. „Toyota“ markės automobilis partrenkė du žmones, vieną iš jų sužalojo mirtinai.

Smūgis buvo itin stiprus, mat garbaus amžiaus žmogaus kūnas nuskriejo per visą sankryžą, tai yra maždaug apie 30 metrų ir vietoje žuvo. Pirminiais duomenimis vairuotojas buvo blaivus ir nepastebėjo per perėję ėjusių žmonių. Vairuotojas iš įvykio vietos nebėgo.

Pasak skaitytojų, kitas asmuo, galimai mažametis, išvežtas greitosios medicininės pagalbos automobiliu. Tačiau pareigūnai kol kas nepatvirtino, kokio amžiaus šis pėsčiasis bei kokia jo būklė.

Taip pat skaitytojai informuoja, jog visoje sankirtoje mėtėsi įvairūs daiktai. Taip pat į nelaimės vietą atvyko kriminalistai, kurie renka informaciją tolimesniam tyrimui.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų