REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Padaugės bendravimo su įvairiais žmonėmis. Tai išblaškys įprastą rutiną, atgaivins mielus jums santykius. Bet kuriuo atveju norėsis pasimėgauti pramogomis, gera draugija. Galite svečiuotis arba priimti svečią.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Kils paskatų tvarkyti namų ūkio, buities, žemės, paveldėjimo, kitus nuosavybės reikalus, derėtis su giminėmis ir pan. Arba tiesiog sieksite komforto, atsipalaidavimo, lepinsite šeimos narius. Turbūt išleisite nemažai pinigų.

REKLAMA

Dvyniai Yra tikimybė, kad realizuosite troškimą, susijusį su kūryba, sportu, turizmu, žaidimais arba vaikais. Turbūt bus galimybių smagiai papramogauti ir pasireikšti. Tik neskubėkite daryti išvadų bei lemtingų sprendimų meilės srityje.

Vėžys Puiki diena dalykiniams pokalbiams, konkrečių reikalų aptarimui bei įvairiai dalykinei veiklai. Atlikus neatidėliotinus darbus, derėtų pagalvoti apie kokybišką poilsį, apie sveikatai ir grožiui naudingas procedūras.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Augs poreikis ar būtinybė su kažkuo labiau suartėti, užmegzti arba nutraukti partnerystės ryšius, tuoktis arba skirtis. Turėtų neblogai sektis, jei ieškote galimybių stiprinti verslą, bendradarbiauti, ką nors parduoti ar išnuomoti.

Mergelė Šiandien pasistenkite gerai sutarti su kolegomis, partneriais. Nuo to priklauso, ką gausite ir ką prarasite. Be kitų palaikymo bus sunku. Gali būti, kad kažką atgausite arba grąžinsite skolą. Nekelkite nerealių reikalavimų antrajai pusei.

Svarstyklės Ši diena gana palanki kelionei, susitikimams su užsieniečiais bei vizitams pas įtakingus veikėjus, įžymybes. Galbūt gausite žinių, susijusių su mokslo, juridinėmis ar politinėmis aktualijomis. Gana gerai seksis intelektinis darbas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Planuosite, kursite strategijas naujoms gyvenimo, veiklos perspektyvoms. Galbūt tam paskatins gautas dalykinis pasiūlymas arba jau pradėta veikla. Bet kuriuo atveju galvosite apie karjerą, pripažinimą ir trokštamą stabilumą.

Šaulys Nusimato įvykių, žadinančių su ateitimi, praturtėjimu susijusias viltis. Kursite ilgalaikius planus. Gali būti, kad užmegsite vertingą ilgalaikę pažintį arba šiaip smagiai praleisite laisvalaikį su bendraminčių kompanija.

Ožiaragis Galite išgirsti apkalbas apie save ar artimą žmogų, draugą. Tai suintriguos ir nebūtinai nuliūdins. Domins finansinės perspektyvos, nes svarbu numatyti, kaip racionaliau panaudoti turimas lėšas. Galima nauda iš nelegalios veiklos, meno.

REKLAMA

Vandenis Tikėtinas lengvabūdiškas sprendimas, arba galite kažko siekti vedami spontaniško troškimo. Bet apskritai ši diena bus uždeganti, užteks energijos ir darbui, ir pasilinksminimams. Pasisaugokite aferistų, vagių bei patys nesukčiaukite.

Žuvys Gali susidaryti įspūdis, kad ima palankiau spręstis verslo, nuosavybės, pinigų klausimai. Dėl to tapsite dosnesni artimiems žmonėms, norėsis linksmintis, puoštis, džiuginti kitus. Būkite apdairūs ir jauskite saiką - jūsų sėkmė labai trapi.  

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų