REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Samsung Electronics” pranešė pristačiusi naujus buitinės technikos virtuvei, skalbimui ir grindų priežiūrai gaminius.

REKLAMA
REKLAMA

Tarp naujų technologijų yra „POWERbot VR9000” dulkių siurblys, kuris yra 60 kartų stipresnis negu tradiciniai dulkių siurbliai – robotai, skalbyklė su „activewash” technologija ir įmontuota kriaukle, orkaitė su „Dual Door” funkcija ir kita buitinė technika, pranešė bendrovės atstovai.

REKLAMA

Bendrovė „Samsung” demonstravo savo naujausias inovacijas 2015 metų Tarptautinėje buitinės elektronikos parodoje CES (Consumer Electronics Show), pristatydama išskirtinį našumą, „išmanųjį“ dizainą ir ištobulintą funkcionalumą.

„Šiais laikais šeimos yra užimtos kaip niekada anksčiau, iš savo vartotojų nuolatos girdime, jog jie ieško paprasto ir patogaus būdo, galinčio padėti įveikti kasdienę netvarką – lengvai skalbti įvairius audinius, išnaikinti dėmes ar pašalinti purvą namuose. Žmonės nori vis daugiau laiko praleisti kartu gamindami maistą šeimai bei draugams, todėl ieško buitinės technikos, galinčios priimti „protingus“ sprendimus, o patys savo laisvą laiką mieliau skiria bendravimui ar kitai mėgstamai veiklai. Samsung įrenginiai yra idealus paprastumo, funkcionalumo, technologijų ir inovacijų derinys“, – teigė Johnas Herringtonas, bendrovės vyresnysis viceprezidentas, „Samsung Electronics America” Buitinės technikos padalinio vadovas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų