REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Vokietijos šiaurėje esančiame Hamburgo uostamiestyje leidžiamo laikraščio, kuris perspausdino pranašo Muhammado (Muhamado) karikatūras iš prancūzų satyrinio savaitraščio „Charlie Hebdo“, redakcija anksti sekmadienį tapo padegėjų taikiniu, pranešė policija.

REKLAMA
REKLAMA

Žmonės per padegimą nenukentėjo.

„Pro langą buvo mesti akmenys, o paskui – degantis objektas, – sakė policijos atstovas. – Buvo apgadinti du kambariai žemutiniuose aukštuose, bet ugnis buvo greit užgesinta“.

REKLAMA

Tas regiono dienraštis, „Hamburger Morgenpost“, po žudynių „Charlie Hebdo“ redakcijoje Paryžiuje savo pirmajame puslapyje išspausdino tris prancūzų leidinio karikatūras ir antraštę „Tiek laisvės turi būti įmanoma!“.

Pasak policijos, išpuolis buvo įvykdytas maždaug 1 val. 20 min. Grinvičo (3 val. 20 min. Lietuvos) laiku, buvo sulaikyti du žmonės. Pareigūnai pradėjo tyrimą.

Svarbiausias klausimas yra tai, ar esama ryšio tarp „Charlie Hebdo“ karikatūrų ir minimo išpuolio, sakė policijos atstovas, kuris pridūrė, kad dar per anksti tai užtikrintai pasakyti.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų