REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3 televizijos laidoje „Farai“ rodomi pareigūnai, pasirodo, ne tik kovoja su vietos nusikaltėliais, tačiau ir turi spręsti tarptautinės politikos problemas, o gal net ir visomis galiomis stengtis išvengti III-iojo pasaulinio karo.

REKLAMA
REKLAMA

„Liveleak“ paviešino TV3 laidos įrašą, kuriame galimai JAV pilietė Allison daugiabučio rusyje bando išvengti susidorojimo nuo neaišku ko.

REKLAMA

Siužete galime matyti, kad merginą „puolė“ daugiabučio namo laiptinėje stovintys vazonai, vėliau ji atsidūrė šalia laiptinės esančio rūsio, kurio duris mėgino įnirtingai atidaryti.

Būtent šalia rūsio ją ir aptiko gyventojų iškviesti pareigūnai, tačiau tuomet jie susidūrė su netikėtais kaltinimais. Tariamai JAV pilietė pareigūnui pažėrė sunkių įtarimų norint pradėti Trečiąją pasaulinį karą, priminė, kad ji yra labai svarbus asmuo, „kurios tuoj pat turi atvažiuoti pasiimti CŽV“. Neadekvačiai besielgianti mergina galiausiai buvo pristatyta į ligoninę. Tikimės, kad profesionalaus Lietuvos policininkų darbo dėka, Trečiojo pasaulinio vis dėlto pavyks išvengti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų