REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketinate pakviesti jums patinkančią moterį į pasimatymą, tačiau kišenėje švilpauja vėjai, todėl negalite jos nusivesti į prabangų restoraną? Tačiau juk yra daugybė būdų, kaip puikiai praleisti laiką ir neišleisti krūvos pinigų.

REKLAMA
REKLAMA

1. Esate kaunietis? Nusiveskite ją į zoologijos sodą! Pasimatymas zoologijos sode jai bus netikėtas.

REKLAMA

2. Pagaminkite jai vakarienę namuose. Juk vakarienę žvakių šviesoje galite suorganizuoti ir savo namuose. Nesirūpinkite dėl to, kad jūsų patiekalas neprilygsta garsiausių virtuvės meistrų valgiams. Skonis čia visai nesvarbus – ji tikrai įvertins jūsų pastangas ir darbą. Be to, pagamintas namuose valgis yra sveikesnis ir dažnai šviežesnis. Žinoma, nepamirškit žvakių.

3. Nusiveskite ją į muziejų. Tikrai nereikia nusiteikti skeptiškai – muziejuje galite smagiai ir nenuobodžiai praleisti laiką. Be to, bilietai ten tikrai nėra brangūs. Lietuvoje yra daug įdomių ir vertų dėmesio muziejų. Pavyzdžiui, krepšinio muziejus Joniškyje ar Lietuvos banko Pinigų muziejus Vilniuje. Žinoma, kurį muziejų rinktis, priklauso tik nuo jūsų ir jūsų partnerės pomėgių.

REKLAMA
REKLAMA

4. Nusiveskite ją į cirką. Juk vaikystėje vaikščiodavote į cirką? Pakvieskite savo damą į cirką ir puikiai praleistas laikas – garantuotas!

5. Pakvieskite ją ne vakarienės, o pietų. Jei dirbate netoli vienas kito ir turite galimybę papietauti kartu, būtinai pakvieskite ją pietų. Juk daugelyje kavinių ir restoranų dienos pietūs yra palyginti pigūs.

6. Artėja žiema, todėl sulaukę pirmo sniego traukite pačiūžas iš rūsio ir eikite pačiuožinėti! Rogutės, slidės ir visi kiti žiemos „rakandai“ taip pat puikiai tiks. Nulipdykite sniego senį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

7. Paiškylaukite. Nepamirškite fotoaparato. Surenkite asmeninę vienas kito fotosesiją – ši veikla padės jums atsipalaiduoti. Jei nėra kada laukti šiltesnių orų, fotosesiją galite surengti namuose.

8. Nusivežkite ją žvejoti! Tačiau tuomet nepamirškite, kad atvažiavote ne žvejoti. Pamokykite ją žvejoti, pasikalbėkite, tačiau nepalikite jos be dėmesio.

9. Išsinuomokite klasikinį filmą. Namuose žiūrėti filmą daug smagiau. Be to, galite žiūrėti tai, kas jums patinka.

10. Pasisiūlykite jai padėti išrinkti pusbroliui dovaną gimtadienio proga. Jei ji užsiminė, kad planuoja pirkti naują šaldytuvą ar kitą didesnį pirkinį, pasisiūlykite jai padėti parvežti.

11. Abu auginate šunis? Pakvieskite ją į parką, kur galėsite pavedžioti savo augintinius.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų