REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Canon“ pranešė pristačiusi tris naujas LEGRIA HF R serijos vaizdo kameras – LEGRIA HF R68, LEGRIA HF R66 ir LEGRIA HF R606.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak gamintojų, naujosiose vaizdo kamerose dera „Canon“ „Full HD“ raiškos vaizdo sistema ir aukštos kokybės DIGIC DV4 procesorius. Į šiuos modelius įtaisyti objektyvai, pasižymintys 32 k. optinio artinimo ir 57 k. išplėstinio artinimo funkcija.

REKLAMA

Labai priartinus vaizdą galima naudotis funkcija „Zoom Framing Assist“. Nuspaudus reikiamą paieškos mygtuką, vaizdo kamera automatiškai nutolins vaizdą, kad būtų lengviau surasti objektą prieš vėl priartinant vaizdą. Visi vaizdai perteikiami nepaprastai ryškiai, nes išmanioji IS technologija automatiškai sumažina kameros virpėjimą.

Kad į kadrą tilptų daugiau, su LEGRIA HF R68 tiekiamas naujas plačiakampis objektyvo priedas, kurį galima greitai ir lengvai pritaisyti prie kameros: židinio nuotolis sutrumpėja iki 26,9 mm ir išsiplečia bendras kameros aprėpiamas vaizdas.

REKLAMA
REKLAMA

Kameros turi įvairių naujų kūrybinių įrašymo galimybių. Lėto filmavimo režimu galima perpus sumažinti spartą, todėl šis režimas puikiai tinka norint įamžinti kiekvieną smulkmeną. Taip pat veiksmą galima paspartinti iki 1200 k. „Baby“ režimu nufilmuoti vaizdai automatiškai įrašomi į nurodytą albumą. Kad netyčia neištrintumėte brangių akimirkų, įjunkite failų blokavimo funkciją. Ji neleis pašalinti arba redaguoti įrašų, galėsite leisti vaikams peržiūrėti mėgstamus vaizdus nesibaimindami, kad jie juos ištrins.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Naudodami NFC funkciją įrašytus dienos įvykius galite lengvai perkelti į kitus įrenginius – išmaniuosius telefonus, planšetinius kompiuterius, taip pat į naująją „Canon“ „Connect Station CS100“. Lengvai šį turinį galite įkelti ir į socialinius tinklus bei virtualias duomenų saugyklas.

LEGRIA HF R606 pritaikyta „FlashAir SD“ kortelėms – įrašus galite bendrinti, laikyti ir peržiūrėti savo išmaniuosiuose telefonuose arba planšetiniuose kompiuteriuose be interneto ryšio, skelbia bendrovės atstovai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų