REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ vakar sulaukė milijoninio maršruto Oslas – Ryga keleivio, kuriuo tapo į Rygą vykusi Elina Viša.

 Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ vakar sulaukė milijoninio maršruto Oslas – Ryga keleivio, kuriuo tapo į Rygą vykusi Elina Viša.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Maršrutu Ryga-Oslas bei Oslas-Ryga šiemet vykdome po tris skrydžius per dieną, juos renkasi ne tik verslo, bet ir poilsiauti iš Norvegijos vykstantys keleiviai. Norvegai nurodo į Rygą vykstantys ne tik dėl verslo susitikimų, seminarų ar konferencijų, bet ir atsipalaiduoti SPA centruose, smagiai praleisti laiko restoranuose, apsipirkti. Tuo tarpu latvius į Oslą masina Norvegijos gamta, fiordai, kalnai, jie čia taip pat lanko draugus ir gimines“, – sako „airBaltic“ komercijos vadovas Kristoferis Viatte.

REKLAMA

Rygos oro uoste Elinos Višos laukė „airBaltic“ dovana – du verslo klasės bilietai keliauti pasirinkta kryptimi. „airBaltic“ skraido į daugiau nei 60 miestų, esančių Europoje, Skandinavijoje, NVS šalyse ir Viduriniuosiuose Rytuose.

Šiemet „airBaltic“ suteikia galimybę rinktis iki trijų kasdienių skydžių kryptimi Ryga – Oslas. Kada maršrutas buvo pristatytas 2004 metų kovą, juo lėktuvai kursavo keturis kartus per savaitę. „airBaltic“ buvo pirmosios oro linijos, reguliariais tiesioginiais skrydžiais sujungusios Norvegijos ir Latvijos sostines.

REKLAMA
REKLAMA

Mažiausia vienos krypties bilieto kaina Rygos – Oslo kryptimi šiandien yra 25 eurai. Tai daugiau nei du kartus mažiau nei prieš dešimt metų, kai bilietas kainavo nuo 55 eurų.

Lietuvoje „airBaltic“ skrydžius vykdo iš Vilniaus ir Palangos oro uostų. Ruošiantis vasaros sezonui, oro bendrovė pristatė tris naujas skrydžių kryptis: į Rodą (Graikijoje), Dubrovniką (Kroatijoje) ir Olborgą (Danijoje).

Apie „airBaltic“:

„Air Baltic Corporation“ (airBaltic) yra uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 metais. Pagrindinis oro bendrovės akcininkas – Latvijos valstybė, valdanti 99,8 proc. akcijų. Šiuo metu „airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 25 lėktuvai: penki „Boeing 737-500“, aštuoni „Boeing 737-300“, ir dvylika „Bombardier Q400 NextGen“ lėktuvų. „airBaltic” siūlo tiesioginius skrydžius iš trijų Baltijos šalių sostinių: Vilniaus, Rygos ir Talino. 2010 m. oro bendrovei „airBaltic“ įteiktas specialus pasaulinio apdovanojimo „The Budgies World Low Cost Airline Awards“prizas, kuriuo pripažinti „airBaltic“ kaip hibridinės oro bendrovės pasiekimai. „airBaltic“ taip pat pelnė 2009/2010 metų oro bendrovės vardą (Gold Award), kurį suteikė Europos regioninių oro bendrovių asociacija. „airBaltic“ gavo ir pasaulinį apdovanojimą už verslo restruktūrizavimą – „Phoenix Award 2010“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų