REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Canon“ pranešė pristačiusi septynis naujus „PowerShot“ ir IXUS serijos modelius. Komplektą sudaro trys didelės priartinimo gebos „PowerShot“ fotoaparatai, trys kompaktiški IXUS fotoaparatai bei kūrybiškiems sprendimams pritaikomas PowerShot N2.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak gamintojų, „Canon“ tarpinio modelio fotoaparate „PowerShot SX530 HS“ įdiegta 50 k. optinio priartinimo (100 k. – su „ZoomPlus“) funkcija. Tuo tarpu „PowerShot SX710 HS“ artina 30 k., o „PowerShot SX610“ – 18 k. Naujuosiuose fotoaparatuose taip pat veikia automatinė priartinimo funkcija, dėl kurios objektai išliks kadre, nes žmonių skaičius ir reikiami priartinimo nustatymai parenkami automatiškai.

REKLAMA

Be to, išmanioji vaizdo stabilizavimo funkcija užtikrina švarų ir aiškų vaizdą. Nuotraukas ir „Full HD“ raiškos vaizdo įrašus naudojantis integruotu belaidžiu ryšiu ir NFC funkcija galima perkelti į išmanųjį telefoną ir planšetinį kompiuterį.

Pranešama, kad fotoaparatas „PowerShot N2“ išsiskiria simetriška kvadrato formos konstrukcija. Fotoaparatas dėl pažangios priartinimo funkcijos ir objektyvų žiedų leidžia fotografuoti įvairiausiais kampais. Be to, į „PowerShot N2“ įtaisytas naujas jutiklinis 180 laipsnių kampu pakreipiamas ekranas. Vienas iš šio ekrano privalumų – asmenukės funkcija, leisianti peržiūrėti būsimą kadrą bet kokiu kampu. Fotoaparate veikia „Creative Shot“ režimas, kuris paįvairins įprastą fotografavimą. Išmanioji technologija, išanalizavusi objektą, nufilmuoja trumpus vaizdo įrašus, išsiskiriančius įvairiu kadrų dažniu ir skirtingais efektais.

REKLAMA
REKLAMA

Nauji serijos modeliai IXUS 160, IXUS 165 bei IXUS 170 lengvai telpa į kišenę ir yra mažiausi iš dabartinių „Canon“ fotoaparatų. IXUS 170 artina 12 kartų, o su IXUS 160 IXUS 165 optiškai priartinti fotografuojamą objektą galima 8 kartus. Visi trys fotoaparatai išsiskiria 20,0 MP jutikliu, skirtu detalioms nuotraukoms gauti; su funkcija „Smart Auto“ fotoaparato nustatymai parenkami automatiškai. „Creative Filters“ nudžiugins kūrybiškais rezultatais, sakoma bendrovės pranešime.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų