REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Šiandien jums seksis geriau, jei nebūsite naivūs ir patiklūs. Vis dėlto nerealūs dalykai ir fantazijos bus artimesni jūsų širdžiai nei racionalūs, tad lengva apsigauti. Arba patys savo norams realizuoti ieškosite lengvatikių, manipuliuosite.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Regis, jums teks tvarkyti turtinius, komercinius, finansinius reikalus, gilintis į skaičius, buhalterinius popierius ar kitus dokumentus. Susikaupkite, kad nepadarytumėte klaidų. Nepainiokite meilės reikalų su darbu.

REKLAMA

Dvyniai Regis, neblogai padirbėsite, jei ketinate sudaryti sutartis, tvarkyti su korespondencija, ryšiais, informacija, reklama, įvairiais raštais susijusius reikalus. Tik neiškreipkite informacijos, nes jūsų autoritetui tai būtų ne į gera.

Vėžys Galbūt jums arba artimam žmogui kažkas pakryps ne ta linkme, kaip tikėjotės, arba teks susitaikyti su tam tikru apribojimu, negalėjimu proteguoti, paveikti situacijos ir kitų žmonių minčių. Verčiau nežaiskite dvigubų žaidimų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Jums neblogai seksis organizuoti, daryti įtaką kitiems. Galima kūrybinė sėkmė. Tačiau nuotaiką gali kartinti susikomplikavęs tarnybinis romanas, juntama disharmonija darbe arba netinkamas vaikų elgesys.

Mergelė Tikėtina situacija, reikalaujanti dalykinių įgūdžių. Mėginant įsidarbinti, gali užkliūti jūsų kvalifikacijos ar kompetencijos stoka. Arba jums to nestinga, bet trūksta ryžto, drąsos siekti daugiau nei dabar esate pasiekę.

Svarstyklės Gali jaustis keista įtampa santykiuose su aplinkiniais, partneriu, bet ji bus labiau intuityvi nei realiai pagrįsta. Kaip bebūtų, jums šiandien reikėtų labiau kontroliuoti savo žodžius, neapkalbinėti kitų, neskleisti gandų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Šiandieną būsite gana pažeidžiami psichologine ir finansine prasme. Aplink jus gali sukinėtis sukčiai ir provokatoriai. Galimas nesusipratimas su meilės partneriu. Kita vertus, viską galite kontroliuoti, jei suvaldysite perdėtą savo jautrumą, įtarumą.

Šaulys Pravartu tvarkyti juridinius formalumus, jei tai aktualu. Jūsų mintys suksis apie studijas, kultūrinius renginius, keliones. Galimi poelgiai, kurie šiek tiek prieštarauja jūsų principams ir moralei. Pasistenkite nesusikompromituoti.

Ožiaragis Stengiatės darbuotis negailėdami jėgų, nes norite įrodyti, kad esate šio to verti. Ir vis dėlto galimi nesusipratimai, kurie kirs per jūsų reputaciją, įtaką ar net kišenę. Galbūt jums bus prikišama profesinė klaida, tarnybinis romanas ar pan.

REKLAMA

Vandenis Nors kai kurie susitikimai, kontaktai pasirodys labai malonūs, neapsigaukite - pažadai, komplimentai iš dalies bus nenuoširdūs. Neapakite ir iš meilės, aistros, nes galite kiek nusvilti sparnelius. Kai kada seksu sugadinama graži draugystė.

Žuvys Šiandien itin gilinsitės į savo vidinį pasaulį, stengsitės suvokti, kokią kryptį turite pasirinkti. Tikriausiai kils noras grįžti prie užmesto reikalo, pomėgio. Būkite labai atidūs, ką nors pasirašinėdami, pirkdami, žadėdami.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų