REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Irena Šiaulienė: dirbti tokiomis sąlygomis – sunku

Žinių radijas

 

Socialdemokratų partijos valdyba artimiausioje politinėje taryboje prašys kolegų darbiečių pasiaiškinti dėl įsiplieskusio žodžių karo. Pirmadienio vakarą situaciją koalicijoje svarsčiusi valdyba pareiškė, kad rimtai reaguoja į kai kurių koalicijos partnerių pasisakymus viešojoje erdvėje. Frakcijos Seime seniūnė Irena Šiaulienė tvirtina, kad dirbti tokiomis sąlygomis itin sunku.

REKLAMA
REKLAMA

 

„Mes tiesiog valdyboje pasikeitėme nuomonėmis dėl paskutinių pareiškimų iš Darbo partijos garbės pirmininko Viktoro Uspaskicho. Sutarėm, kad turėtumėm sukviest politinę tarybą ir pasikalbėt. Tiesiog taip neturėtų būti. Visų pirma, jeigu mes sutarėme, kad dirbame kartu, tai dirbame kartu. Ir priekaištai, juolab, kad buvo pasielgta taip, kaip buvo pasielgta per biudžeto priėmimą, taip neturi būti. Manau, kad bendrame fone nei pačiai koalicijai, nei Darbo partijai tas nepadeda“,- sakė I. Šiaulienė.

 

Socialdemokratus papiktino paskutiniu metu pasipylusi darbiečių kritika Vyriausybės ir socialdemokratų atžvilgiu. Neseniai Premjeras Algirdas Butkevičius išdavyste pavadino „darbiečių“ elgesį priimant biudžetą. Darbiečiai atsikirto apkaltindami Vyriausybę neveiksnumu.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų