REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ožiaragis (12.22 – 01.20) Asmenybė

Ožiaragis (12.22 – 01.20) Asmenybė

REKLAMA

Ožiaragis tikriausiai pats didžiausias materialistas visame Zodiake. Jis ambicingas, praktiškas, disciplinuotas, valingas, kantrus ir užsispyręs. Ožiaragis nesibaido sunkaus darbo, moka užsidirbti pinigų, juos kaupti ir investuoti. Pinigus jis sieja su saugumu, kuris jam labai svarbus. Paprastai būna gerai apsirūpinęs senatvėje. Nors užsispyręs, bet neagresyvus. Savo tikslų sugeba pasiekti neskubėdamas ir nelipdamas per kitų galvas. Dėl savo konservatyvumo ir nenoro rizikuoti, kartais praleidžia gerą progą.

REKLAMA
REKLAMA

Apskritai Ožiaragių gyvenimas su amžiumi gerėja. Jie tampa išvaizdesni, o pasiekta padėtis visuomenėje suteikia jiems pasitikėjimo savimi. Jie turi gerą atmintį, subtilų intelektą ir nepasotinamą žinių troškimą. Sunkiai įveikiamas priešininkas debatuose. Savo argumentais ir retorinėmis vingrybėmis gali įvilioti oponentą į loginius spąstus.

REKLAMA

Ožiaragiai iš šalies atrodo ramūs, santūrūs ar net bejausmiai, bet jų viduje jausmai gali būti iki kraštutinumo intensyvūs. Jie gali jaustis be galo laimingi arba pulti į juodžiausią neviltį. Polinkis dėl visko nerimauti gali sukelti virškinimo sutrikimus. Ožiaragiai turėtų kasdien skirti laiko meditacijai, kad išmoktų suvaldyti savo emocijas. Dar vienas keistas Ožiaragių bruožas yra jų polinkis į okultizmą. Tai gana netikėta dėl jų praktiškumo ir skeptiško požiūrio į naujoves.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų