REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liūtas (07.23 – 08.23) Asmenybė

Liūtas (07.23 – 08.23) Asmenybė

REKLAMA

Po žvėrių karaliaus ženklu gimę žmonės tikrai pasižymi karališkais bruožais. Jie išdidūs, orios laikysenos, gracingų judesių ir įspūdingos išvaizdos. Saulė juos apdovanojo įgimta charizma, idealizmu ir humaniškumu. Vyrai Liūtai būna nepaprastai vyriški, o moterys moteriškos. Jie yra energingi, šilti, nuoširdūs, draugiški ir atviros širdies. Nenuostabu, kad jie nuolat apsupti būrio draugų ir gerbėjų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtai mėgsta būti dėmesio centre, yra organizuoti, atkaklūs ir valdingi. Jie tiesiog natūraliai tampa lyderiais. Nėra tokio darbo, kuriam Liūtas nesugebėtų vadovauti. Nors Liūtai daug reikalauja iš kitų žmonių, tačiau ir patys yra pasirengę nemažai duoti. Jei Liūto valdingumas ir pasitikėjimas savimi peržengs visas ribas, jis gali tapti nepakančiu tironu, norinčiu valdyti viską ir visus. Jis turi išmokti pažaboti savo garbės troškimą bei puikybę ir valdyti demokratiškai.

REKLAMA

Liūtas yra darbštus ir ambicingas, ko nors siekdamas būna labai atkaklus, kartais net kvailai užsispyręs ir arogantiškas. Saulė yra jų sąjungininkė, todėl stengtis jiems reikia kur kas mažiau nei kitų ženklų atstovams. Aplinkiniams Liūto grandioziniai planai gali pasirodyti pernelyg drąsūs, bet jis labai kūrybingas ir sugeba perprasti bet kokios problemos esmę. Neįveikiamų kliūčių Liūtams nėra. Na, gal tik jų tingėjimo priepuoliai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų