REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Poilsio metas (darbas ne vilkas, nepabėgs). Verta kuo greičiau pabaigti neatidėliotinus darbus ir nors trumpam dingti iš aplinkinių akiračio.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Būsite kupini energijos ir sveiko pykčio. Galite pakreipti įvykius jums naudinga linkme, jeigu sugebėsite veikti staigiai, be ilgų svarstymų.

REKLAMA

Dvyniai Tikėtina sėkmė sprendžiant įsisenėjusias finansines problemas, galima nemenka nauda. Tačiau neišlaidaukite, būkite taupesni ir atsargesni tvarkydami finansinius reikalus.

Vėžys Reikalai pajudės sparčiau – atidžiai sekite naujienas. Kad pasiektumėte savo tikslą, jums reikės ne tik smarkiau suktis, bet ir prisiminti pažintis. Tai gerosios pagalbos metas – eikite, prašykite.

Liūtas Verta stabtelėti, mažinti darbo tempus. Dažniau nusileiskite aplinkinių valiai, tuomet tikrai sulauksite pagalbos.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Sėkmės padaugės, tad susitelkite ir negaiškite laiko veltui. Jūs rasite greitų ir efektyvių būdų susikaupusioms problemoms įveikti. Rizikuoti tvarkant piniginius ir turto reikalus pavojinga.

Svarstyklės Darbai puls, bet jūs sėkmingai įveiksite užduotis. Tai puikus laikas ieškoti naujo darbo, geresnių galimybių užsidirbti. Palankūs kontaktai su užsieniečiais darbo klausimais. Tinka tikrinti sveikatą, pradėti gydymosi, sveikatos stiprinimo kursą.

Skorpionas Nors diena gera kovai, jums reikėtų vengti agresyvių veiksmų, ypač partnerių, sutuoktinio atžvilgiu. Verčiau siekite susitarti gražiuoju. Nepalankus laikas prieštarauti sutuoktiniui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Negeros nuojautos vers blaškytis, karštligiškai ieškoti išeities. Vis dėlto diena palanki spręsti problemas, tinkama užsiimti skolų, paveldėjimo atgavimo reikalais.

Ožiaragis Puikus laikas – atsiveria naujų galimybių. Tiesa, lūžis, geri pokyčiai bręsta nepriklausomai nuo jūsų norų. Tik nepanikuokite. Viskas, kas šiandien įvyks, – tik į gera.

Vandenis Geras laikas pakovoti už profesines ambicijas. Tinkamas metas aptarti darbo reikalus su vadovybe. Palanku svarstyti iš užsieniečių gautus pasiūlymus. Raskite laiko pasikalbėti su savo tėvais.

Žuvys Bus gerai, kol remsitės protu, kol nepasiduosite pirmam impulsui, nesileisite užvaldomi aistros. Neskubėkite, jums pavyks dėl visko susitarti. Beje, diena suteiks progų įvertinti draugų atsidavimą.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų