REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

 „Simas ateis, galėsit nuo jo skinti laurus“, - pirmadienį prieš vakarinę treniruotę stojęs prieš žurnalistų būrį juokavo Vilniaus „Lietuvos ryto“ vyriausiasis treneris Virgilijus Šeškus.

 „Simas ateis, galėsit nuo jo skinti laurus“, - pirmadienį prieš vakarinę treniruotę stojęs prieš žurnalistų būrį juokavo Vilniaus „Lietuvos ryto“ vyriausiasis treneris Virgilijus Šeškus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jis prisipažino, kad Lietuvos rinktinės žaidėjo Simo Jasaičio sprendimas prisijungti prie komandos tikrai yra malonus. „Visada malonu, kai žmogus, kuris gali sustiprinti komandą, prisijungia. Tai žaidėjas su patirtimi. Manau, jis mums tikrai padės, - kalbėjo treneris. – Komandoje liks visi žaidėjai. Nebuvo dar šnekų su vadovais ir prezidentu, jokių sprendimų nėra, todėl, manau, kad liks visi“.

REKLAMA

Kiek vėliau treneris pripažino, kad spręsti, koks vaidmuo S. Jasaičiui atiteks komandoje, dar anksti. „Reikia pasižiūrėti, kaip jis jausis mūsų komandoje. Tačiau tikiu, kad jo vaidmuo bus vienas pagrindinių. Tai yra patyręs žaidėjas. Jis turėtų būti vienas mūsų variklių“, - pabrėžė treneris.

„Kur žiūrėt? – stojęs prieš televizijos kameros per vakarinę Vilniaus „Lietuvos ryto“ treniruotę paklausę kiek nuo dėmesio atpratęs pats S. Jasaitis, apie kurio sugrįžimą į sostinės klubą buvo pranešta pirmadienio rytą.

REKLAMA
REKLAMA

„Spaudė laikas ir reikėjo priimti sprendimą. Po Turkijoje vykusio pasaulio čempionato susiklostė panaši situacija – laukiau iki sausio 1-osios dienos. Dabar jaučiuosi tarsi patyręs deja vu, - prisipažino krepšininkas. – Trečias kartas gal nemeluos“. Žurnalistams pajuokavus, kad gal būtent dėl to pasirinko trečią marškinėlių numerį, krepšininkas sureagavo: „Taip“, tačiau netruko pasitaisyti „Juokauju“.

Paklaustas, kokią yra susidaręs nuomonę apie vilniečių trenerį Virgilijų Šeškų, S. Jasaitis priminė, kad kartu jiems dirbti neteko. „Kai prieš keturis metus žaidžiau „Lietuvos ryte“ teko susidurti su „Prienais“. Pamenu, kad visada turėdavome daug problemų. Dabar laukia pirma treniruotė. Žiūrėsime“, - kalbėjo krepšininkas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasak jo, variantų buvo ir kitų. „Bet jie manęs netenkino, laukiau ilgokai, manau, kad laikas rinktis jau atėjo. Nebuvo, kur trauktis, reikėjo priimti sprendimą. Šnekos su „Lietuvos rytu“ prasidėjo prieš pat naujuosius metus. Galima sakyti, kad tai yra kalėdinė dovana“, - šypsojosi S. Jasaitis.

„Šiandien tik praėjau „medicininę“, buvo lengvesnė treniruotė. Dar tikrai nespėjau įsivažiuoti. Bus matyti, kaip viskas bus, tačiau tikiuosi, kad įsiliesiu į komandą. Yra tekę per televizorių matyti vienas „Lietuvos ryto“ rungtynes, - pasakojo S. Jasaitis. – Kol kas matau, kad čia puiki atmosfera, taip visada būna, kol komanda laimi“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų