REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Ar esate kada padauginęs alkoholio ir skambučiu „pradžiuginęs“ savo eks? Ne pats maloniausias jausmas. Štai 35-erių Kalifornijos gyventoja galėtų „pasigirti“ dar aštresniais išgyvenimais (rašoma dailymail.co.uk).

REKLAMA
REKLAMA

Užsimaniusi pamatyti buvusį širdies draugą, trijų savo vaikų tėvą, ji ryžosi neeiliniam iššūkiui. Į jo namus bandė patekti ne pro duris, kaip įprasta ir ne pro langą, kaip koks Romeo. Ji pasirinko kaminą. O, kad būtų lengviau įsliuogti – išsirengė nuogai.

REKLAMA

Deja, pastebėjus, jog praslysti pro 30 kv. cm. kaminą nepavyks, narsuolei teko kviestis pagalbą. Atvykę ugniagesiai išvydo sutrikusią moterį paraudusiais žandais ir purvinomis kojomis.

Pasirodo, neišdegus ketinimui atverti eks namų duris, moteris užsiropštė ant stogo ir, nusivilkusi rūbus, liuoktelėjo į kaminą.

Jos vaikų tėvas, ponas Hernandezas tuomet saldžiai miegojo. Išgirdęs moteriškus riksmus šoko iš lovos ir puolė ieškoti triukšmadarės.

REKLAMA
REKLAMA

„Ji šaukė mano vardą, puoliau iš lovos, klausiu: „kur tu?“. Ji sako: „užstrigau kamine.“ Kaip įmanydamas stengiausi ją ištraukti, tačiau tai buvo per sunku“, – pareigūnams aiškinosi ponas Hernandezas.

Iškviestai pagalbai teko 2 valandų moters gelbėjimo operacija. Rodos, ji šitiek iškentė, tačiau vistiek vyro savo poelgiu nesužavėjo.

„Nenoriu, kad ji čia lankytųsi. Šiuos kvailus jos poelgius mato mūsų vaikai“, – priekaištavo vyras, dėl kurio buvusi žmona ryžosi šokti į kaminą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų