REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Smurtu „pagražintos“ pirmosios Naujųjų metų valandos

vyrai švaistosi peiliais, šaudo

Sausio 1 d. 0 val. 30 min. Tauragėje, Miško g., konflikto metu, jaunuolis nenustatytu aštriu daiktu sužalojo 25-erių metų vyrą, kuris dėl durtinės žaizdos krūtinėje pristatytas į ligoninę. Po apžiūros nukentėjusysis medikų pagalbos atsisakė ir buvo išleistas į namus.

REKLAMA
REKLAMA

Sausio 1 d. apie 19 val. Kaune, Taikos pr., bute, vyriškis peiliu sužalojo 36-erių metų moterį, kuri dėl pjautinių žaizdų kakle ir nosyje paguldyta į ligoninę. Įtariamasis neblaivus (2,06 prom. alkoholio) buvęs sugyventinis, 29-erių metų vyras, uždarytas į areštinę.

REKLAMA

Sausio 1 d. 12 val. 40 min. Vilniuje, P. Žadeikos g., bute, konflikto metu, vyriškis, iššovęs iš revolverio, sužalojo 61-erių metų moterį, kuri dėl šautinių žaizdų kojų blauzdose paguldyta į ligoninę. Įtariamasis neblaivus (1,75 prom. alkoholio) 63-jų metų vyras uždarytas į areštinę. Rastas ir paimtas 5,6 mm kalibro revolveris „HW 5“.

Sausio 1 d. apie 20 val. 15 min. Pasvalio r., Deglėnų k., bute, išgertuvių metu, kilus konfliktui, neblaivus (3,14 prom. alkoholio) 51-erių metų vyras peiliu sužalojo 21-erių metų vyrą, kuris dėl pjautinės žaizdos šlaunyje paguldytas į ligoninę. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų