REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Šiandien jausis didesnis kolektyvo vaidmuo jūsų sėkmei, bendras energetinis pagyvėjimas, tad palanku aplink save telkti bendraminčius. Regis, vakarą šauniai praleisite su draugų kompanija.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Tikriausiai domėsitės menu, poezija, okultiniais dalykais, mistika. Kreipsite dėmesį į įvairius likimo ženklus: sapnus, pametimus, atradimus, nuojautas, ieškosite pranašiškos prasmės. Jei turite kokią nors priklausomybę, ji sustiprės.

REKLAMA

Dvyniai Nors būsite santūrūs ir jautrūs, gana racionaliai spręsite praktinius reikalus, žinosite, ko norite. Galite susidurti su kitokia nuomone bei interesais, tad dėl savo įtakos teks pakovoti. Galbūt teks veikti aplinkiniais keliais, slapukauti.

Vėžys Regis, jums šiandien neblogai seksis prekiauti, sudaryti komercines, nuomos sutartis. Tikriausiai įsigysite suplanuotą pirkinį, susitarsite dėl kredito, užstato ar pan. Be atidėliojimo spręskite praktinius, dalykinius reikalus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Neblogai suksitės, jei aktualu sudaryti sutartis, gauti informacijos, pasireklamuoti, užmegzti pažintis. Būsite nusiteikę bendrauti, diskutuoti, tačiau reikėtų labiau pasverti savo žodžius, nes kai kurie iš jų gali grįžti bumerangu.

Mergelė Šiandien ramybės neduos kai kurie opūs verslo ar nuosavybės klausimai. Suksite galvą, kaip užlopyti asmeninio biudžeto ar nuosavo verslo skyles. Ir panašu, kad surasite tokį šaltinį, jei atvirai pasitarsite su artimais žmonėmis.

Svarstyklės Kūrybinga ir intelektualiai aktyvi diena. Jei esate įsimylėję, turbūt per vakaro pasimatymą sulauksite norimo atsako į savo aistras. Vakare bus palanku reikštis scenoje, iš tribūnos ar sporto arenoje. Galite pasijusti labiau vertinami.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Šiandien kai ką produktyvaus nuveikti darbe padės kolegiškas solidarumas, jei tik jo nestinga. Būsite drausmingi ir tvarkingi. Gali tekti vykti į komandiruotę. Galbūt įsigysite naują drabužį, darbui ar namų ūkiui reikalingą daiktą.

Šaulys Drauge su kitais šiandien galite nemažai nuveikti, aptarti svarbius reikalus, pasidalyti idėjomis. Gali atsinaujinti pažintis su jums svarbiu asmeniu, sena partnerystė. Bus naudinga išgirsti kitokią nuomonę, pasisemti patirties.

Ožiaragis Nerimo gali kelti skolų, kitų finansinių įsipareigojimų klausimai. Galite pasijusti lyg remiami į kampą. Arba paaiškės, kad kažkokį spaudimą turite daryti patys, jei nenorite likti "ant ledo". Pravartu konsultuotis su specialistais.

REKLAMA

Vandenis Šiandien jūsų mintys suksis apie esmines permainas asmeniniuose santykiuose, versle. Jei gausite pasiūlymą leistis į komandiruotę, vykti pagal studijų mainų programą, užmegzti bendradarbiavimą ar pan., ilgai nedvejokite.

Žuvys Pasistenkite ramiai išsiaiškinti jus slegiančius klausimus bei nusiteikite rimtiems darbams. Galbūt teks prisiimti didesnę atsakomybę, labiau pasistengti, kad užsitikrintumėte stabilumą ar netgi išlikimą darbe.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų