REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jungtinėse Valstijose, Oaklando universitete atlikti tyrimai teigia, kad kuo daugiau vyrų yra moters gyvenime – bendradarbių, šeimos narių, draugų ir panašiai, tuo dažniau ji užsiima seksu su savo vaikinu ar vyru, lyginant su poromis, kuriose merginos draugų ratą sudaro tik silpnosios lyties atstovės.  

REKLAMA
REKLAMA

Universiteto mokslininkai byloja, kad vyrų spermoje esanti veiklioji medžiaga yra tarsi užprogramuota varžytis tarpusavyje. Todėl visa tai puikiai paaiškina pasimatymų, santykių taisykles, vyrų pasąmonėje veikia slaptas psichologinis faktorius, atsakingas už tarpusavio konkurenciją su tos pačios lyties atstovais.

REKLAMA

Pavyzdžiui, mylimas vyras žiūrėdamas pornografinius filmus, kuriuose seksu užsiiminėja viena moteris ir du vyrai labiau susijaudina negu stebėdamas dviejų moterų ir vieno vyro lytinius santykius. Klausiate kodėl? Atsakymas labai paprastas – ekrane matomus vyrus pasąmonė suvokia ir atpažįsta kaip konkurentus, todėl natūralu, kad tokiomis akimirkomis spermos pagaminama daugiau, kad užtektų tariamoms varžyboms. Tą pačia teoriją ir išvadas galime pritaikyti ir tiems vyrams, kurių antrosios pusės yra apsuptos stipriosios lyties atstovų ir nuolat sulaukia jų dėmesio.

REKLAMA
REKLAMA

Anot daugybės atliktų tyrimų, seksualiai vyras susijaudina ir tada, kai įtaria mylimosios neištikimybę. Žinoma, niekas nesako, kad vyrai siekia, jog antrosios pusės būtų jiems neištikimos. Tai reiškia, kad tik įtarę apie draugės ar žmonos galimą neištikimybę jie nori kuo greičiau su ja pasimylėti, čia vėl gi veikia pasąmonė, siekianti sudalyvauti ''spermos varžybose''.

Suaugusiems.lt inf. - Vibratoriai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų