REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš pat gražiausias metų šventes finišavo Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) antrasis ratas. Komandos turėjo laiko ne tik atsipūsti ir pasirengti antrai sezono pusei.

REKLAMA
REKLAMA

Įdomiai ir skirtingai šventes pasitiko LMKL krepšininkės. Štai Vilniaus „Kibirkšties-VIČI“ aukštaūgė Vita Žilinskaitė negalėjo galvoti vien apie šventes, kadangi jai reikėjo pabaigti rašyti sudėtingą rašto darbą.

REKLAMA

Smagiai šventes sutiko Marijampolės „Sūduvos“ atakų organizatorė Santa Okockytė, kuri ankstyvą gruodžio 23-osios rytą išvyko į Didžiąją Britaniją aplankyti savo draugų.

Itin smagiai laiką leido „Sūduvos“ ir „Utenos“ krepšininkės Ieva bei Monika Aleksaitės. Šios gimtuosiuose Puskelniuose čiuožinėjo tiesiai ant užšalusio ežero. Kita „Utenos“ žaidėja Eglė Tarasevičiūtė po Kalėdų eglute rado daug dovanų ir jomis džiaugėsi kartu su savo širdies draugu, Šakių „Zanavyko“ gynėju Pauliumi Malašausku.

REKLAMA
REKLAMA

Daugybė dovanų laukė ir Klaipėdos „Fortūnos“ atstovės Linos Aglinskaitės bei Kauno „Aisčių-LSU-Paradis“ lyderės Lauros Svarytės.

Kauno rajono „Hoptrans-Sirenų“ krepšininkė ir direktorė Rasa Žemantauskaitė-Matlašaitienė šventes sutiko gausiame šeimos būryje, o jau antrą Kalėdų dieną liejo prakaitą sporto salėje. Su artimaisiais krepšininkė SPA malonumais mėgavosi ir Palangoje, o jai kompaniją palaikė dukrelė Daniela, kuriai tai buvo pirmoji išvyka.

Vilniaus „Jaunųjų talentų“ žaidėja Agnė Bobinaitė šventes leido Kalėdų Senelio draugijoje, o „Fortūnos“ gynėja Marina Solopova rado laiko ir žaidimams su šuniuku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ypatingą dovaną savo tėvui įteikė „Hoptrans-Sirenų“ legionierė Ele-Riin Tammik. Estė padovanojo Barselonos „Barcelona“ klubo marškinėlius, pažymėtus tryliktuoju numeriu, su Šarūno Jasikevičiaus pavarde.

Moterų lygos klubai pažymėjo šventes ir komandos rate: „Utena“ šeimyniškai leido vakarą vienoje iš Utenos kavinių, kur žaidėjos, treneriai ir ekipos personalas tarpusavyje keitėsi dovanomis, „Aistės-LSU-Paradis“ žaidė boulingą, o „Sūduva“ su rėmėjais ir partneriais turėjo kalėdinį vakarą.

REKLAMA

„Toks vakaras jau tampa tradicija, kai aptariame nuveiktus darbus, padėkojame rėmėjams, žaidėjos apsikeitė dovanomis“, – pasakojo „Sūduvos“ direktorius Deivydas Jurkša, pažymėjęs, jog šventė priminė didelės šeimos vakaronę, kurioje dalyvavo apie 40 žmonių.

„Noriu palinkėti visiems, kad kiti metai būtų pergalingi. Linkiu mažiau traumų, problemų ir daugiau optimizmo bei pergalių“, – linkėjo D.Jurkša.

LMKL krepšininkėms netrukus reikės pamiršti šventes, kadangi jau sausio 3-ąją tęsis intriguojantis ir nenuspėjamas 2014–2015 metų sezonas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų