REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

 

Ar prisimenate smagiausius vaikystės televizijos herojus – Tinkį Vinkį, Dipsį, Lialią, Pau, krykštaujančią saulę ir jų draugą siurblį? Prieš ketverius metus turėjome galimybę išvysti keturis „Teletabių“ aktorius (etonline.com).

REKLAMA
REKLAMA

Šiandien į viešumą žengė ir kita serialo vaikams žvaigždė. Šokio meną studijuojanti 19-metė Jess Smith kadaise krykštavo eteryje tekančios ir besileidžiančios saulės pavidalu. Visus šiuos metus slėpusi tai, kad kadaise buvo išrinkta vaidinti populiariausiame seriale vaikams, ji savo socialinio tinklalapio „Facebook.com“ paskyroje ėmė ir pasiskelbė:

REKLAMA

„Ką tik atšvenčiau savo 19-ąjį gimtadienį ir šia proga nusprendžiau visiems atskleisti didžiausią savo paslaptį. Daug metų tai slėpiau, tačiau paskatinta draugų nutariau pasisakyti. Pamenate „Teletabius“? Tai aš esu seriale juos budinanti ir miegoti vejanti saulė. Per visą tą laiką keletas žmonių bandė apsimesti ten vaidinę, tačiau tai buvau aš. Beje, apie tai išduoda mano vaikiškai šelmiški veido bruožai, taigi nėra čia ko slėpti – nelabai kuo ir pasikeičiau. Iki šiol tuos žandus norisi pačiupinėti.“

1997 m. filmuoti pradėtų „Teletabių“ transliacijos nutrauktos 2001-aisiais – mergina spėjo suvaidinti 365 serijose.

 

Kiti „Teletabių“ aktoriai:

 

„Teletabių“ aktoriai (nuotr. „Buzzfeed.com“)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų